Eve Online > NoobGarten
Czy minimatar to dobry wybór?
Goomich:
--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Lipca 17, 2008, 22:22:54 ---Rev potrzebuje 75% capa żeby wyskoczyć z systemu jak leci hotdrop, jeżeli np. w momencie hotdropa strzelał w wieżę to prawie na pewno nie będzie miał tyle capa, zostanie stacklowany i zginie.
--- Koniec cytatu ---
http://killboard.xenobytes.se/?a=kill_related&kll_id=75363
Tym tu (Phoeniksom na przykład) duzo capa wiele nie pomoglo.
Revelka ma najlepszy tank ze wszystkich Dreadów, więc ma najwieksze szanse na wyjście z siege'a i otrzymanie wsparcia od carrierów.
Totalizator:
--- Cytat: Mona X w Lipca 17, 2008, 22:32:17 ---http://killboard.xenobytes.se/?a=kill_related&kll_id=75363
Tym tu (Phoeniksom na przykład) duzo capa wiele nie pomoglo.
Revelka ma najlepszy tank ze wszystkich Dreadów, więc ma najwieksze szanse na wyjście z siege'a i otrzymanie wsparcia od carrierów.
--- Koniec cytatu ---
Phoenix ma okropny capacitor jego jedyną przewagą nad revem jest to że nie używa go w charakterze amunicji 8)
professor:
no juz widze swoje bledy w poscie wiec odrazu odpowiem ze chodzi mi wlasnie o PvP i PvE. chcialbym wiedziec wiecej o hurricane (bardzo fajny wyglad ma :)) i o minimatarskich BS'ach. jak to jest ze maelstrom czesto jest uwazany za gorszy od templesta a mimo to ma na rynku wyzsza cene. slyszalem ze templest sie nie nadaje tak dobrze do misji. i jakie skille z jakim poziomem minimum beda mi potrzebne do hurricane'a bo ten ship to narazie moj glowny cel 8)(dawajcie jak najwazniejsze rady bo nie chcem go stracic teoretycznie przy wylocie ze stacji i w praktyce gdy 5min pozniej znajde sie na jakims pasku w low-sec ;D)
NeX:
Wszyscy się swietnie bawią opowiadając historie z życia lwów słoni. Zapewne, naprawdę sawannę widzieli, ale Ty siedzisz w domu przed monitorkiem i na myszy będziesz polował. Więc zainteresuj się jak Riftera podskilować i zafitować, jak Rupture na te Riftery ma zarobić, może Stabber na jakies polowanie, a gdy sto, czy dwieście milionów ISK będziesz miał już na zbyciu powinieneś też mieć skile na Hurricane. Skile, to niestety nie BC na 2.
Zaczynając Matarem dostaleś na start trochę dobrych skili na broń i nawigację, ale masz kompletny brak skili do armora, shielda, reperek, resistów. Potrzebujesz sporo czasu aby różnice wyrównać, bo inne rasy zamiast nawigacji mają na strarcie skile z zakresu obrony. Samym speedem nic nie wskórasz co już zapewne zauważyłeś. Skup się właśnie na poprawieniu obrony, a wkrótce statki, które sprawiały kłopot pokażą swoje możliwości zarówno w PVE jak i PVP.
Samą mitomanią o tym jacy, to Matarzy są uber niczego nie wygrasz. Powodzenia O0, choć i tak Matarskiej mordki nie polubię, a wszystko co tu źle o Amarrach piszą, to bzdety i farmazony. >:D
professor:
no to skille na riftera mam juz wlasciwie calkiem dobre bo od kad wyskilowalem cruza na 3lvl i medium turrety na 3lvl to tylko na riftera skillowalem:P no i juz mam troche skilli na armora i shielda(shielda to wlasnie w riftera pakowalem bo armor plate to sie na nim raczej nie montuje :))
a jesli chodzi o konkretne nazwy skilli to jakie powinienem trenowac? bo to ze z obrony, mechaniki itp. to wiem. no i co oznacza jakiestam 'alpha' pojawiajace sie w postach powyzej?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej