Eve Online > NoobGarten

Czy minimatar to dobry wybór?

<< < (6/13) > >>

Totalizator:

--- Cytat: DaBlades w Lipca 18, 2008, 10:11:05 ---No jeżeli słyszałeś o hotdropach zanim dredy weszły w siege to może to i prawda ale tak naprawde w siege wszyscy siedzą jak na strzelnicy, wtedy, niestety, matarskie dredy idą pierwsze a revelki na końcu, więc zasób capa nie ma ty nic do rzeczy.

--- Koniec cytatu ---

Mówię z doświadczenia, raz spadł hotdrop na nas w Deklein jak strzelaliśmy w wieżę, tylko Rev nie miał capacitora żeby uciec, z kolei jakieś trzy tygodnie temu zrobiliśmy hotdrop na Digital Renegades w paragon soul, wszystko uciekło poza trzema revami. Podczas samej bitwy oczywiście primary są naglfary.

Loc0:
 W ramach kontynuowania spamowania ... pojecie "wyskilowany" dla postaci, ktora dopiero zaczyna gre to lvl 4 a nie 3. Kiedy patrzysz na to co daje ci kolejny poziom skila i widzisz tam 3-5% bonusa do X to sie wydaje malo, ale w praktyce jest b wazne. Wydaje mi sie, ze zanim zaczniesz piracic (a w szczegolnosci solowac) to jeszcze troche czasu uplynie (no bo trzeba jakos iski zarobic). Fity pve podane przez Nexa sa ok wiec wybierz ten rodzaj tanka od ktorego zaczniesz skilowanie (kolejne narzedzie po eft: http://myeve.eve-online.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=548883 to EVEmoon - char planner: http://evemon.battleclinic.com/) ustaw skile z tego dzialu do skilowania na lvl 4 (nie bedziesz potrzebowal wszystkich wiec pytaj na bierzaco na kanale Polish - tam jest specow PVE od ch**  i ciut ciut =]). Pozniej wyskiluj do tego shipa dzialka t2 i uzupelnij skile odpowiedzialne za capacitor (odswierzanie, wielkosc itd). Jak juz bedziesz mial BC z tankiem t2 dzialkami t2 (sklle w dziale gunnery all lvl 4 + te konieczne do dzialek t2 na 5 mile widziane - bedzie Ci z tym latwiej grac) i przyzwoitymi skilami w navigtion, drones i engineering to po prostu przejdz do bsow robiac w planie skilowania te same zalozenia co w sredniego rozmiaru shipach. Tak naprawde to nie potrzebujesz skilowac na poczatku missiles bo ludzie robia misje lvl 4 Maelstromem wiec ja bym sie tym nie rozpraszal,  szczegolnie na poczatku.
Cierpliwosc jest kluczem do sukcesu wiec ... milego skilowania ;p
PS. Nie da sie powiedziec po jakim czasie powinienys latac BC  ;D jak bedziesz mial na niego skile na okolo lvl 4 to zacznij latac. Do tego czasu rupture sprawdzi sie wysmienicie.

professor:
wiem ze tego nie da sie powiedziec ;) tylko ja chcem wiedziec ile wam to zajeło(tak z ciekawosci)
no i walke o to ktory capital lepszy przeniescie w inny watek bo to malo mnie obchodzi :grr:. jak narazie to NeX i Dormio pomogli mi najbardziej za co bardzo dziekuje. od poczatku bralem minimatara bo juz na starcie mialem jako-takie pojecie ze to dobra rasa na speed tanka no i chcialem zaczac od PvP bo jak tu opisujecie to nawet cruzem mozna(rifterem tez zaryzykuje bo to taniocha :)) tylko ze nie znam zadnych systemow w low-sec w ktorych bede mogl sam polowac na nooby gorsze ode mnie. znacie jakies? >:D

Goomich:
Zaglądnij do regionu Black Rise.

professor:
ok zajrze tam ale myslalem ze bedzie jakis dluzszy opis tego co tam moge spotkac(no i mam nadzieje ze duzo osob tam nie lata bo nie chcem konkurencji a i mi sie moze oberwac)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej