Eve Online > NoobGarten

noob absolutus

<< < (14/22) > >>

Zanthar:

--- Cytat: SOT w Sierpnia 15, 2008, 18:01:41 ---a drodzy państwo powiedzcie mi czy uda się do dronbay wsadzi np. kilka uzbrojonych catalyst .
czy to ma jakąś szansę

--- Koniec cytatu ---

Do dronebay'a możesz wsadzić tylko drony, nic więcej, nic mniej. Ilość dron jaką możesz wrzucić jest zależna od paru czynników: Twoich skilli (drones na lvl 5 = możesz mieć max 5 dron), pojemności dronebay'a, wielkości dron i szybkości łącza, które jest używane do kontroli dronek. Fightery są tu pewnym wyjątkiem, które pomimo, iż są traktowane przez grę na równi ze zwykłymi dronami, mogą być wsadzane tylko na lotniskowce albo statki matki (tym się narazie nie przejmuj :) )
Jedynymi statkami, które mogą przewozić inne statki są wspomniane lotniskowce i statki matki oraz tytany.

PS. Zapomniałem jeszcze, że małe i średnie statki, takie jak fregaty, destroyer'y, cruiser'y mogą być przewożone przez industriale w formie spakowanej ( czyli bez jakichkolwiek modułów i zmniejszonej objętości ).

Skeer:
A frachty, jump frachty i rorquale? ;p

SOT:
 a jakie trzeba miec skille aby zabrac większą ilośc dronów (więcej niż 5)

Ellaine:
Żadne, wziąść możesz tyle dron ile się zmieści w statku, żadne skille na to nie wpływają, kwestia czm latasz.

Żeby wypuścić więcej dron w kosmos potrzebujesz skilli;
(rasa) carrier
oraz ewentualnie dodatkowo advanced drone interfacing.
Razem możesz wypuścić bogdajrze 25 dron, na mothershipie. Nieco droższym i dużo mniej dostępnuym sposobem, ale bez żadnych specjalnych skilli jest kupienie guadian vexora.

Zanthar:
Ahh, sorry :P Nie byłem zbyt precyzyjny. W dronebay'u możesz mieć tyle dron na ile pozwala ich wielkość oraz pojemność dronebay'a. Jednak w kosmosie może być max 5 dron. Są oczywiście sposoby, żeby zwiększyść tą ilość jednak Ty, SOT,  jako początkujący nie powinieneś sobie tym zawracać głowy. Do wszystkiego dochodzi się z czasem.
Drones na lvl 5 + skille do odpowiednich rodzajów dron - to jest to co narazie musisz mieć :)

--- Cytat: Skeer Ollani w Sierpnia 15, 2008, 23:47:23 ---A frachty, jump frachty i rorquale? ;p

--- Koniec cytatu ---
Ahh, zapomniałem. Za dużo tego lata :D
W każdym razie, tym szajsem też nie musisz sobie zawracać głowy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej