Eve Online > NoobGarten

noob absolutus

(1/22) > >>

SOT:
mam mły problem potrzebuje dokładnych wytycznych jak przeprowadzić skok po między systemami otóż
rozpoczołem turiotal ale wyskakuje mi błąd iż jestem w złym systemie i aby przeprowadzić go muszę się przenieś
możecie pomóż

podlatuje do stargete
daję jump potem wywala mnie gdziś niedalego i koniec

Dormio:

--- Cytat: SOT w Lipca 10, 2008, 11:52:38 ---(...) i koniec

--- Koniec cytatu ---
Czyli co ? Pokazuje Ci się "The End" ?
Dobra nie będe się znęcał...
Po pierwsze ustal gdzie masz lecieć. W opisie misji masz podaną lokalizację gdzie misja ma mieć miejsce. Jeśli to jest ten sam system to wystarczy kliknąć ppm na wolną przestrzeń (tak żeby ŻADEN obiekt nie znajdował się w tle) i na samym dole menu jakie się pokaże powinieneś mieć co najmniej 2 bookmarki: górny na lokalizację misji w tym systemie i dolny na lokalizację agenta (najczęściej będzie to stacja).

Jeśli misja ma mieć miejsce w innym systemie - otwórz opis misji i w opisie masz podane gdzie ma mieć miejsce, na link z lokalizacją klikasz ppm i wybierasz set destination. Wówczas brama (i kolejne jeśli będzie to więcej jak 1 system po drodze) przez którą masz przelecieć będzie oznaczona kolorem żółtym. Potem robisz dokładnie tak jak napisałeś: klikasz na wybranej bramie warp to 0km, dolatujesz wybierasz jump i w nowym systemie albo wykonujesz misje jeśli jest docelowy, albo lecisz dalej powtarzając procedurę.

By zakończyć misję, jeśli nie musisz zwrócić żadnego obiektu (np. kontener) wystarczy, że zadokujesz do stacji. Wówczas na liście agentów pojawi Ci się aktywny agent (tj. ten u którego masz aktywną misje lub ci agenci u których masz, bo możesz mieć więcej misji aktywnych w tym samym czasie, ale zawsze u różnych agentów). Wówczas zaczynasz rozmowę z agentem i meldujesz o wykonaniu zadania. Jeśli jednak masz dostarczyć jakiś obiekt (np. DNA jakiegoś NPCa, albo np. raport/data sheets/etc.) wówczas musisz dolecieć do stacji w której znajduje się agent. Jeśli agent nie jest zlokalizowany na stacji, a znajduje się w przestrzeni to musisz do niego podlecieć (bodaj 1500m) i rozpocząć rozmowę... dalej jest tak samo jak dla tych na stacji.

SOT:
mam jeszcze kilka pytań :)

odnośnie wydobycia:
czy jest jakaś możliwość wysłania statku wydobywczego statku do asteroidu i dać mu polecenia wydobycia ,i w tym czasie sterować własnym statkiem.
-jest możliwość wydobycia i wysłania surowca w przestrzeń ,aby w póżniejszym czasie wrócić po nie ale CZY DA SIĘ ZABLOKOWAĆ TE BECZKI HASLEM  JEZELI TAK TO JAK  TO ZROBIĆ
odnośnie mapy:
czy da się coś zrobić aby mapa główna była bardziej czytelna

Siri Irme:
Odnośnie wydobycia: Drony górnicze
Odnośnie surowców w przestrzeni: Puszki z kłódką;)

A mapą musisz się sam pobawić :krzeslo: Jest mnóstwo opcji więc sam zdecyduj, które najbardziej Ci odpowiadają.

SOT:
odnośnie dronów ?
zakupiłem jeden dron ,przyleciałem do stacji gdzie go kupiłem ,ale nie bardzo wiem jak uży tego dronu
jak go aktywowac ??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej