Eve Online > NoobGarten

noob absolutus

<< < (12/22) > >>

SOT:
a jak sie utrzec przed systemami które zagłuszają warp
i przed latającymi minami(krzyżyki na mapie) które niszczą w ciągu kilku sekund ,miny te połączywszy z modułami które zaklucają system są jak dla mnie nie do przejscia ????????///POMOCY

Goomich:

--- Cytat: SOT w Sierpnia 10, 2008, 01:34:15 ---a jak sie utrzec przed systemami które zagłuszają warp
--- Koniec cytatu ---

Każdy Warp scrambler (o zasięgu 7,5km) ma siłę 2, zaś każdy warp disruptor (o zasięgu 20-24 km) ma siłę 1. Przed nimi chronią WCSy (Warp Core Stabilizer), każdy ma siłę -1. Zasada jest prosta, na każdy punkt scrambla potrzebny ci punkt WCSa. Czyli jesli ktoś założy ci disruptora, to potrzeba 1 WCSa, jeśli dostaniesz scrambla i disruptora, to potrzebujesz przynajmniej 3 WCSów. Poważną ich wadą jest to, że rujnują one zasięg i szybkość lockowania, więc nie nadaja się do walki. Za to są świetne przy przelatywaniu. To znaczy były, do czasu pojawienia się HICów (Heavy interdictorów). Te skubańce (a właściwie ich magiczny moduł) mają siłę + nieskończoność, więc nie ratuje przed nimi żadna liczba WCSów.

Przed bańką nic nie chroni, trzeba z niej wylecieć.

--- Cytat: SOT w Sierpnia 10, 2008, 01:34:15 ---i przed latającymi minami(krzyżyki na mapie) które niszczą w ciągu kilku sekund ,miny te połączywszy z modułami które zaklucają system są jak dla mnie nie do przejscia ????????///POMOCY

--- Koniec cytatu ---

Nie wiem o jakich minach piszesz. Jedyne krzyżyki jakie znam to raty do utłuczenia (czerwone) i Concord, raczej nie do utłuczenia (białe). Sa jeszcze sentry działa przy stacjach i gejtach.

Może masz na mysli policję / frakcyjne floty? Jaki masz securit status i standing do frakcji, do której chcesz lecieć?

Straszny:
tak a propo - HICe w lowsecu mają graficzny efekt sfery, ale jest to tylko efekt graficzny, naprawde sfery nie ma a HIC zaklada tylko punktowy scrambl w low.

Wielu młodych graczy jest przerażona widząc te bańki na gacie low  ;)

SOT:
COMBAT DRON
czyli to co zabrało czyt. zniszczyło dwa moje statki
a wyglądało to tak :
wlatuje w układ za moment podlatuje pirat wypuszcza drony i bah niszczy mnie .
nawet nie wiedziałem że drony są tak pomocne w piractwie
możecie co nieco opisac na temat tego problemu

Ostry:
SOT, na pierwszej stronie tego topiku masz napisaną przez Dormia całą epistołę o dronach.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej