Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Bobici na północy.

<< < (16/133) > >>

Loc0:
Mhm bazowi tez cos ciezko idzie zrozumienie tej prosby ;d. Piszcie bufiaki co sie u ruskich dzieje poza tym ze iles posow w reinf bo topic zaczyna smierdziec.

Venzon 2003:
redzi nic nie robia poza kampami w low-secach i wlotach do 0.0

narazie nie postanowili wystawic capsow, moze dzisiaj to zrobia bo ich pierwsze high-endowe posy wychodza z reinforce

stacja w ec- prawdopodobnie padnie jako pierwsza

narazie wyglada, ze redzi oddaja teren GBC

Tooten:
Może jeden z celów maxa to wprowadzić rozłamy i wrogość wszędzie gdzie będzie się o nim mówiło? Jeżeli tak jest w rzeczywistości, to gratulacje, genialny pomysł, i wygląda, że pełny sukces... Żrą się wszyscy...

termos:
A może jednym i jedynym celem BoBików to MAX czyli MAX DAMAGE tak jak to brzmi w oryginale plus MAX fun. Niestety nie mogę dołączyć jedyne na co mam czas to zmiana cen na markecie ale też postrzelałbym dla MAXa z miłą chęcią więc gratz i powodzenia

P.S. Czemu najwięcej w tym topiku mają do powiedzenia ci którzy z MAXem mają najmniej do czynienia a jeśli nawet to przeważnie stoją po złej stronie i najprawdopodobniej nie mają w ogóle pojęcia o czym piszą ( przede wszystkim dotyczy tych nowych i w grze i na forum  no wyjątkiem, choć potwierdzającym regułę jest Baz ;) )

Tooten:
Zaraz zaraz... Nie stoję po stronie BoBa, więc nie wolno mi powiedzieć, że MAX to największy flamethrower jaki był od dawna? Przestań rzucać kolejne deski do ognia. I tak gore.

P.S. Tak off-topic, jak z tymi POSami które dzisiaj miały wychodzić z reinforce?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej