Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Bobici na północy.

<< < (17/133) > >>

sneer:
panowie
na flejma został wydzielony wątek  :police:

p.s. o walkach boba z ra w pureblind // jesli jakieś były //
tak jak o kasowanych posach to ja bym chętnie poczytał od strony przeciwnej
p.p.s. to już 3 raz jak o to pytam  ale na razie tylko błoto leci

Vic Brunner:
sneer - można rozmawiać po ludzku do momentu, aż się Baz nie odezwie...:] potem się nie da :]

swoją drogą teksty o mózgu 5ciolatka są nie na miejscu. Baz ma gdzieś z 15 lat :2funny: tak więc proszę nie wprowadzać dezinformacji >:D

zresztą idiotów nie sieją. sami nam wyrastają - tekst Hastry przytoczony przez Baza jest tego niezłym przykładem - trzeba być kompletnym beztalenciem intelektualnym aby go poważnie brać (chyba nie tyczy się to tylko Baza z tego co widać :P) ;]

zabawne też jest używanie przez Baza sformułowań typu "staramy się", czyli "my"/"oni"  jakby to  sam Baz bądź CVA było stroną jakiegokolwiek konfliktu, albo Baz rzecznikiem Północy. Tak się składa, że jeszcze duuużo wody w Wiśle upłynie nim ktokolwiek zainteresuje się poważniej Providence. Ja rozumiem, że emocjonalnie się chłopak stawia po stronie Północy, ale póki nie zobaczymy tam statków CVA walczących ramię w ramię z RA/ IRON to uwłacza swoimi tekstami tymże graczom.

sneer:
to co się dzieje w na terenach RA ?
\wybacz ale cholera ciekaw jestem a nie sadzę abym lecąc tam miał czas się rozejrzeć  :-)

Tooten:
Boże, znowu ktoś kto kocha flame tak bardzo, że poświęcił na niego CAŁEGO posta, i jeszcze z akapitami i w ogóle...

Może wreszcie ktoś powie coś NA TEMAT TYCH POSÓW????

sneer:
chyba nie jest tak że pos shooting robia wyłącznie boby // żeby nie dopuścić do cennych księżyców nikogo // a wszystko co wolno nie-bobowi to przylecieć do nas i dać się zabić  ?
to by tłumaczyło dlaczego bob stanowi mniej niż 50% flot które nas atakują

chyba że jest jakaś inna przyczyna uniemożliwiająca proste i krótkie napisanie jak wygląda wasza zabawa z RA ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej