Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Bobici na północy.

<< < (114/133) > >>

Straszny:
zawsze byles za ordynarny i za glupie miales posty zeby zauwazyc roznice miedzy postami flamea i nie flamea.. wiec trudno zebys doszedl do poziomu rozkrecania. 

Terion:
Widac jeszcze nie dorosles do ich poziomu wiec wydaja ci sie glupie, ludzie maja tendencje do nazywania glupim czegos, czego nie rozumieja   :2funny: :2funny: :2funny:

P.S.
To juz mozna uznac za flame  ::)

Tooten:
Ah, ta słynna północna kultura  :smitten:

Nie wiem, nie mówiłbym o shrike'u tak źle. Niby stracił dwa avatary, ale nie można powiedzieć, że ich nie używał. Przyzywasz L2E tak, jakby to był jedyny tytan jakiego miała północ. Tymczasem sumarycznie rzecz biorąc, obrony tytaniczne północy nie szły. Kilka razy było słychać o obronie cynojammerów przez 3 tytany, gdzie dd leciały na własną flotę, a później system padał.

Tytanem nie latam, i latał nie będę. Shrike'a stać na tytany, to je marnuje. Nie pojmuję, czemu radość ze zwycięstwa od razu zamieniacie na radość z porażki przeciwnika.

A tak do tematu, chociaż niewiele o fitowaniu supercapitali wiem, ale czy to wypełnienie low slotów nie wygląda wam ciut dziwnie na tytanie no.3?

Nashir:
Shrike stracil 3 tytany fyi

Straszny:
wczoraj piękną klasyczną bitwe chłopaki mieli, 3 capitale + dużo supportu udało sie utłuc :police:

już sie chyba Naplandzi zaczeli jarać za bardzo ... to tak jak po 4 pierwszych dniach MAXa koledzy z Iron zaczeli ogłaszać swoje zwycięstwo  :laugh:. Mam wrażenie ze bez pandemica nic zrobić nie potrafią....  (wogóle pojawienie sie takiej masy capsów PL zatrzymało nieuchronny upadek Tribute, teraz jest dużo ciekawiej)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej