Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Bobici na północy.
Voulture:
No na pewno nie jest to pierwszy tytan ktory nie padl "w ogniach bitwy", zostala wykorzystana mechanika gry, wszystko dozwolone. Nie bylo zadnego hackowania, atakow TSa ani nic podobnego. Akcja to akcje, tytan ubity, 100 capsow padlo. Zreszta przypomnijcie sobie pare pierwszy tytanow zabitych w grze, np ten D2. ;]
Swietna robota, ciesze sie, ze NC stawia opor i da sie takie walki rozgrywac.
Nashir:
no ale ZABILISMY PIERWSZEGO TYTANA W GRZE* !
* nie wazne ze pilot byl wylogowany i w ogole nie walczyl :V
gosti:
--- Cytat: Lo K'Chen w Października 31, 2008, 19:00:39 --- Sorka dzieci, do Shrike'a pięt nie dorastacie.
--- Koniec cytatu ---
Och, ach.
--- Cytat: [BUFU] Pticu w Października 31, 2008, 19:30:55 ---2 tytany w 4 dni no tak, pieknie, tylko nikt nie zauwazyl badz nie chce ze drugi tytex nie padl w walce, tylko zostal zsabotowany . no ale 2 tytexy lepiej brzmi, chwala wam, albo chala :D
--- Koniec cytatu ---
Zostaly zabite dwa, wiec o co chodzi? Mamy pisac "zabilismy jednego"? :idiot2:
Poza tym tak jak soulscream napisal, GBC nie powinien narzekac.
Nashir:
Nie widziales juz pisza ze macie napa z PL i w ogole lista niebieskich dluga jak odra , ale jak ostatnio widzialem liste niebieska boba to wcale ona krotka nie jest :unsmith:.
Terion:
--- Cytat: Lo K'Chen w Października 31, 2008, 19:00:39 ---Sorka chłopaki.. cieszycie się ze zgonu Shrike'a. On wsiądzie w kolejnego tytana. I nadal bedziecie mieli zesrane. Ważne jest kto umie je wykorzystać.
Sorka dzieci, do Shrike'a pięt nie dorastacie.
--- Koniec cytatu ---
Wiec dziecko sluchaj :
ad. 1 - Jasne, ze sie cieszymy. No wsiadzie i znow ktos poleci go zabic. W przeciwienstwie do ciebie nikt u nas nie sra na widok pikseli - moze czas sie leczyc ? Sprobuj stoperan - ostro reklamuja.
ad. 2 - Tak wiemy spanie w cloaku na gate to najnowsze specjaltechniki uzywania tytanow. Spytaj sie L2E jak sie uzywa tytka.
ad. 3 - Nie wiem, nie bywam w okolicach piet Shirka czy innego Shreka. Skoro bywasz powiedz nam czy sa rzeczywiscie tak wysokie ?
No bob zmasakroal mnostwo tytanow w walce, nigdy nie posunal sie do wykorzystania mechaniki czy jakichs trikow :crazy2: Na sam widok floty boba tytany eksploduja ... :uglystupid2:
P.S.
Jak mi ktos powie, ze to ja rozkrecam flama to smiechem zabije.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej