Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Bobici na północy.
amra:
Chiwlowo nie ma nic ciekawego. Dredy orzą całymi nocami okoliczne systemy i nikt im w tym nie przeszkadza. Sov4 niedługo padnie. GBC fleet campi m-o i czesto wpada do 15w jednak oporu nikt nie stawia oprócz tytanów, które zawsze gdzis sie czaja aby uruchomić swój DD.
MM nie pokazuje już liczby. Razor okopuje sie u siebie stawiajac jak najwiecej posow, chyba dalej chca grać w gre "a wam i tak sie znudzi i sobie polecicie"
Liczymy na weekend że cosik sie wydarzy. ;)
DragLord:
--- Cytat: Venzon 2003 w Października 09, 2008, 13:39:42 ---tak zajebisci, ich core pvperzy byli najlepsi w GBC
czesto z nimi latalismy, maja niezlego skilla jesli chodzi o skirmish gangi
jesli chodzi o zajmowanie systemow to chyba debiutuja, narazie niczego nie claimowali
anyway zycze im jak najlepiej
--- Koniec cytatu ---
Cóż z tego co miałem z nimi kontakt jakiś czas temu (jak byli bardzo nieliczni) to była banda smackerów (podobnie jak The Church), teraz rozrośli się niemiłosiernie w krótkim czasie (wszystkie spady z innych rozpadających się alianców poprzyjmowali) dlatego nie wróżę im przyszłości. Są bezpieczni dopóki GBC jest na północy.
Hastrabull:
Bardzo mozliwe, jednak przychylam sie do tego co napisal Venzon. Szacuneczek dla nich.
Fedajkin:
No i niestety przyszło mi odszczekać brak szcunku dla GF... powód =>
http://kb.eve-gods.org/?a=kill_related&kll_id=34197
Nie wiem co się działo, nie wiem jak to się stało, stąd bez battlereporta...
Goomich:
Pffff. Do czegoś takiego ja mogę napisać battlereporta. :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej