Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Bobici na północy.
Fedajkin:
No skoro tak mówisz... wczoraj w każdym razie mieli lekkiego pecha, chcieli łatwo, szybko i przyjemnie ubić nasz gang, ale jakoś okazało się, że co nagle to po diable... ich intel zawiódł...
Engagement Analysis > 8th October, 2008 @ 21:03
Straszny:
kazdy ma wtopki, takie piękno EVE, ale oddaje szacunek GF - mimo wszystko to jedni z najlepszych pvperow w small-medium skirmish gangach z jakimi miałem przyjemnosc latać. Pełny profesjonalizm w zabawie.
Terion:
Musza byc zajebisci skoro w GBC latali ... swoja droga jesli to co oni prezentuja wy uwazacie za zajebiste to ja sie boje pomyslec co u was jest normalnym poziomem ;D
W Trib nas nie bylo widac bo ci co byli aktywni (a przynajmniej aktywni pvp) starali sie skupic na obronie JU i okolicznych spacerkach, system stracilismy po walkach gdzie niejednokrotnie w kilkunastu (z pos gunnerami) odpieralismy ataki 1xx osobowych flotek GF. Co dalej ... pewnie zostaje partyzantka lub pomoc w trib - sie okaze gdzie nas poniesie.
Straszny:
nie no jasne - banda ostanich lamuchow was pojechala, statystycznie z 5 razy mniej liczna niż Wy , ale co tam.. straszne lamuchy... ale do pojechania takiego "tworu" jak iron i lamuchy stykają jak widać...
kiedys stuknalbys sie w ten pusty łeb i pomyslał ze szacunek dla wroga to równocześnie szacunek dla siebie.
amra:
GF sie mocno rozrósł w ciągu ostatnich tygodni. Wątpie aby wszystkie wchłoniete korpy prezentowały wysoka jakosć, to juz nie ten sam alliance który był w GBC. Ale ja też kibicuje im ;)
ps: Wczesniej nie widzałem aby ich piloci robili sobie afk bez załączenia cloack na bramie w 0.0 >:D, a teraz sie zdarza.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej