Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Bobici na północy.
Trico:
dzień kolejny minął
stacja w ZLZ wzięta, nareszcie mozna dostać ammo na miejscu
cyno jammer w k-7 (punkt zrzutu dla floty z obe) zdjęty, poraz drugi, jakieś wieże dobite, jakieś nowe w reinforced, jedna nie miała strontu
w środku tygodnia niema z kim się tłuc, jammer zdobyło 50 osób
część bufu zadomowiła się najwyraźniej w ec- czego im nieco zazdroszcze
Straszny:
mówiąc dużymi słowami - mieliśmy wczoraj największą bitwę w historii EVE, local dobił do 1000 zaangażowanych w bitwe graczy, spadło mase statków, mase capitali, i ... niewiele więcej moge powiedzieć bo po 5 minutach pierwszy crash node-a wyeliminował mnie a potem 3 godizny patrzylem sie na "Entering games as.... " :idiot2: :D
Może ktoś kto dał rade zalogować sie i widział walkę napisałby coś wiecej. Słuchanie TSa jak FC wywołują kolejne capitale a one co pare minut spadają z równoczesnym patrzeniem na "Entering... " .. przygnębiające
Kombat:
Co ważne - jak na localu było 970 i 2 jednoczesne bitki się toczyły (jedna BSowa przy posie druga capitalowa przy gejcie) to naprawde dało się grać, lag na modułach był max 5 sekund, byłem w szoku jak zajebiście to działa, za to jak wystrzelałem ammo to już nie chciało się przeładować :( a potem nod się wysypał i po 2.5 godziny gapienia na entering game as... poszedłem spać.
Ale wczoraszy wieczór pomimo tego że ten crash noda go zepsuł uważam za bardzo pozytywny - okazuje się że można zmienić soft żeby umożliwiał bitki 500 vs 500 żeby działały i jak popracują nad crashami, logowaniem i reloadem w takich warunkach to na fleetbattle nie trzeba będzie ludzi zaganiać siłą :)
A tak w temacie politycznym: Wczoraj do obrony m-o NC ściągnęło chyba wszystkich przyjaciół jakich mogło, było tam: RZR, MM, Majesta, KIA, Daisho, TCF, Iron i wiele innych mniejszych ally, ogólnie local ich przed wskoczeniem był ok. 430 z czego hostów było ok. 30. Przy crashu local miał ok. 970. W sumie raportowano 100 minusowych capitali.
Szacuneczek dla NC że tym razem się bronią, niech tylko ccp dokończy co zaczeło i czekają nas epickie bitwy :)
EDIT: Zapomniałem dodać - ceny revelek na pewno pójdą w góre ;)
CoeathalVega:
45 capitali zabitych, 30+ dreadow (15 revelation :P), 2 mothershipy (2 x aeon, w tym jeden wyskanowany po logoffskim).
z mojej strony - warpnalem sie na brame, ... i czekanie na grid... po godzinie uznalem za swietny pomysl zeby sie przelogowac...
.... 4 godziny pozniej, po patrzeniu na 'Entering game' - zalogowalem sie zlootowac co sie dalo i zaparkowac dreada (w cargo 0 strontu, chociaz siege nie wlaczalem :|) i spac.
Wszystko wygladalo pieknie do 970 osob w local, praktycznie 0 laga, wszyscy byli pod wrazeniem, potem serwer padl na twarz i dla mnie bylo po zawodach. NIe mam zielonego pojecia w jaki sposob ludziom sie udalo zalogowac, juz o strzelaniu nie mowie nawet :o
Ellaine:
Straciliście jakiś statek?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej