Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Bobici na północy.

<< < (79/133) > >>

Paul Shakur:
Yogos, wczoraj się spóźniliśmy około 3min na hot dropa capsów NC :knuppel2: Tylko dwóch spóźnialskich padło:
http://www.killboard.net/details/273962/
http://www.killboard.net/details/273965/

LosBekoczoS:
Erm moze sie myle .. i jakies nie jasne wnioski z tych kili wyciagam ale czy to jednak oznacza ze Bob pomaga Tri, a Tri pomaga Bobowi.. nie zebym cos imputowal ale tak jakos to wyglada na tych kilach  ;D ;D

Paul Shakur:

--- Cytat: LosBekoczoS w Sierpnia 29, 2008, 01:42:16 ---Erm moze sie myle .. i jakies nie jasne wnioski z tych kili wyciagam ale czy to jednak oznacza ze Bob pomaga Tri, a Tri pomaga Bobowi.. nie zebym cos imputowal ale tak jakos to wyglada na tych kilach  ;D ;D

--- Koniec cytatu ---
To wygląda tak na chwilę obecną, że NC  nie chce już walk na capsy (ani chyba żadnych innych) z GBC (przynajmniej IRON odpuścił). Natomiast na froncie z Tri wystawiacie ich trochę. Teraz już wiecie kim jest MAX. MAX wybrał na cel NC i zrobi wszystko żeby wasze straty w jakiejkolwiek walce były jak największe :knuppel2: A co do Tri to mamy takie piękne NAPy na czas akcji. Później obowiązuje NBSI.

Trico:
sprawa troche się komplikuje...
znaczy się bo to jest tak: TRI wie jak skontaktować się z naszymi dyrektorami, nasi dyrektorzy mają kontakty do ich dyrektorów (to akurat ta dobra strona)
wpisanie regrupu w harmonogram GBC z wyprzedzeniem większym niż kilka godzin grozi crashem noda (ya rly, Venzon ostatnio nawet się nie wczytał na walke :2funny:)
polityka 'no more blue' pozwala tylko wybierać TRI jako cele dalsze ;p

poza tym do c0venu kiedyś gbc też latało na ustawki

Trico:
ta spora kropka na mapie, zLz to my
nie wiem kiedy się tu wepchaliśmy, wczoraj pół dnia trfała relokacja z x-7
potem miałem impre i nie wiem kiedy się ruszyliśmy
teraz lecze kaca i słucham TSa, niewiarygodne o czym ludzie rozmawiają o tej porze

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej