Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Bobici na północy.
Vic Brunner:
sami Goonsi na pewno do Querios nie przylecą. no ale MAX może być dla nich wodą na młyn - mogą znowu zmobilizować Północ do ataku razem z nimi jak poprzednio :]
tylko pytanie - czy chłopaki z Północy widząc jak RA/GS w ich sąsiedztwie kasuje inne sojusze, z którymi kilka chwil wcześniej mieli plusa będą tacy chętni...
Na niekorzyść Boba przemawia jedna rzecz - arogancja. W ten sposób zdobywają rzesze niechętnych im graczy czekających na to aby im nosa utrzeć. chłopaki się obnoszą ze swoimi umiejętnościami i flotami. Z drugiej strony zaś patrząc to dlaczego mieliby udawać, że nie są dobrzy? tylko po to aby dowartościować jakiś niedowartościowanych?
Yogos:
Tu chodzi o coś innego.
Gdyby BoB pojechał do goonsów to poza goonsami nikt by nic nie powiedział.
Ale BoB pojechał na północ i uderzył na największy napland/ciepły kurwidołek dla kerbirów zmuszjąc ich do walki.
A oni tam bardzo nie lubia jak się ich od paska odrywa :2funny:
Totalizator:
Słyszałem że kolejnym celem po IRON ma być Hydra, może ktoś potwierdzić?
Vic Brunner:
słyszałem, że kolejnym celem GS po Smashu ma być Hydra,ktoś może potwierdzić?
DaBlades:
Poczekamy, zobaczymy
Myślę, że BoB zdawał sobie sprawę, że północ jest zagrożeniem, a znudzona północ znów by przyleciała na południe jakby zaatakował goonsów więc wyprzedził wydarzenia. Poza tym tereny po TRI są atrakcyjną zdobyczą, sporo hi endów i chyba jeszcze nie aż tak ufortyfikowane jak należałoby.
Ruscy koncentrują się na przejęciu całości dronkowa jednakże myśle że wszyscy zdają sobie sprawe, że nie zamierza na tym pozostać. Moim zdaniem nie jest niemożliwe, że oportuniści z RA pewnego dnia zresetują NC zrobi się prawdziwy burdel :2funny:. Zresztą, z tego co wiem, za bardzo się nie angażują w walkę, kilka shipów i ani jednego capitala. Moim zdaniem czekają na wynik, tak samo jak na południu gdzie za bardzo goonsom nie pomagali a wiemy że jak ruski zachce to w kilka minut nie tylko zaloguje 100 capitali ale też potrafi przerzucić je dwa regiony dalej.
poczekamy zobaczymy
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej