Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Bobici na północy.
Totalizator:
--- Cytat: Diabl0 w Lipca 14, 2008, 11:06:14 ---Jako ciekawostkę podam że od czasu rozpoczęcia MAX'a był tylko jeden "obowiązkowy" op - przelot z delve do x-7 :) od tamtego czas jest totalna wolna amerykanka - masz czas i ochotę na jakieś pew-pew - logujesz się i iksujesz do jakiejś floty. Nie masz czasu - tracisz pew pew i fajną zabawę:).
Nie wiem jak dla innych, ale mnie cała ta zabawa się nawet podoba - dużo pew-pew praktycznie zaraz pod stacją, akcja prawie cały czas, żeby jeszcze takich lagów nie było to było by super.
[ciachnalem tekst do Baza, caly oftop wyladowal w odpowiednim miejscu, dyskusje sobie tam przeniescie]
Prosze o spokoj i powrot do tematu, szkoda zamykac taki fajny watek...
-V.
--- Koniec cytatu ---
BoB nie wymyślił nic nowego ani wspaniałego, goonsi działają tak od zawsze i mają dużo lepsze rezultaty.
LosBekoczoS:
--- Cytat: Diabl0 w Lipca 14, 2008, 11:06:14 ---Jako ciekawostkę podam że od czasu rozpoczęcia MAX'a był tylko jeden "obowiązkowy" op - przelot z delve do x-7 :) od tamtego czas jest totalna wolna amerykanka
--- Koniec cytatu ---
To jest tlumaczenie czy narzekanie bo ja juz niewiem...
Jak dlamnie cala idea Max moze i dobra jest do niczego przy obecnej sytuacji na servie... wczoraj 2h gonilem nasza flote co gonila GBC ( szkoda ze 2h zajelo mi przelecenie 2 systemow.... )Generalnie jesli ktos zapyta kto w mojich oczach wygral to powiem ze 2 do 0 dla laaaaagaaaa
Straszny:
--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Lipca 14, 2008, 13:44:39 ---BoB nie wymyślił nic nowego ani wspaniałego, goonsi działają tak od zawsze i mają dużo lepsze rezultaty.
--- Koniec cytatu ---
OMG... i co z tego? Co taki post ma do dyskusji o BOBie na północy? Napisz jeszcze ze wasz titan warpuje szybciej bo jest z goonsow a nie boba. Dżizus...
Bekoczos - dlatego nie całe GBC lata w opach, i nawet chyba część trudno na nie namówić - nie każdy lubi te 5-10 minut freeza przy każdej dużej bitce... plus lag przy każdym aktywowaniu modułów etc...
Szkoda bo najbliższy weekend mógłby być szansą na epic mega-battle, ale raczej skończy sie co najwyżej crashem noda....
Bracho:
Na eve coadzie powstało 10 topików jak to MAX jest wielką porażką nim jeszcze do całej akcji doszło, kolejne 10 topików powstało w pierwszych dniach o tym że czas już aby GBC przyznało się do porażki.
Może MAX faktycznie okaże się klapą, ale wypadałby poczekać i się przekonać, dopóki piłka w grze wszystko się zdarzyć może
Niestety wszystko jedno czy MAX będzie sukcesem czy porażką i tak zostanie opluty na COADdzie ale tu nie musimy powielać tego schematu
Yogos:
No Panowie powiedzmy sobie szczerze że BoB narobił szumu przesuwając największą ilość capitali w historii EVE.
Nikt nigdy nie pokazał ani nie zbliżył się do liczby 200 capsów na opie.
GBC pokazało 400 capitali i to musiało wywołać szum.
Ludzie po tak wielkim pokazie siły oczekiwali równie spektakularnych efektów a to jest niemożliwe ze względu na mechanikę gry.
Natomiast wszyscy zdają sobie sprawę że jest to gra do jednej bramki. Po spadnięciu cynojammera jest po systemie wobec tak wielkiej przewagi capitalowej.
IMO o tym czy MAX zostanie okrzyknięty sukcesem zadecyduje to czy BoB będzie potrafił zmusić NC do walki z jego flotą capitali.
Jeśli natomiast NC używając cynojamerów będzie potrafiła uniknąć starcia z capsami to MAX będzie porażką.
Tzn porażką w sensie medialnym. Bo highendy raczej zostaną w rękach BoBa do momentu aż ten zajęty u siebie nie będzie w stanie ich bronić.
A Goonsi już mówią że po rozprawieniu się z SE uderzą na Querios.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej