Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

BUFU Battlereport - Operacja 'Saigon na poludniu'

<< < (3/8) > >>

Venzon 2003:

--- Cytat: Vic Brunner w Lipiec 03, 2008, 17:58:53 ---my jesteśmy prawdziwi PET Show Boys!!!
 :2funny:

--- Koniec cytatu ---

U FAIL  :uglystupid2:

Siewca Titum:
Chłopaki jesteście tacy zajebiście czy mogę na was patrzeć?  :angel:

Vic Brunner:
spoko.. mogę nawet dać Ci potrzymać swoją  kieszeń wywaloną na zewnątrz spodni... ;D

Nashir:

--- Cytat: Vic Brunner w Lipiec 03, 2008, 18:31:52 ---spoko.. mogę nawet dać Ci potrzymać swoją  kieszeń wywaloną na zewnątrz spodni... ;D

--- Koniec cytatu ---

Nie wiedzialem, ze jestes T-Bag ;}

Trico:
Nieno Hastra przesadza, alkocholu nie było za dużo ale brudel był straszny na vencie, jak 2 dni w weekend nie było roamu to poleciał kto żywy.
Zblobowali jak zblobowali ale do Hemin wylecieć się dało, przynajmniej 4 osoby wyleciały bez problemu (no i tylko 2 padły w Hemin, czyżby fail w Saigon gangu?).

W Hemin po krótce była chujnia - gbc miało ustawić chwilowe standy do The Requiem.... ta już widze jak to Venzon robi latając po SSach gdzieś w blobie (a Roni mówił o tym na vencie więc bez pierdolenia, że nie wiedział) ale poza odruchem bezwarunkowym zdejmowania podów (no 2 poszły się kochać a nie powinny) człek mógł robić w muninie to do czego jest stworzony.... klepać cepy i dykty na 100km i przy tym akurat trzymałem się kolorków na overviu ;p
Tylko te cholera standy.... to działało w dwie strony bo nie byliśmy w gangu gbc od początku akcji najpierw coś zaczęło do mnie strzelać i odbiłem w strone POSa... POSa Requiem, jak mi skurfel wygarnął wreszcie to spasowałem (bo miałem też jamy od falcona), warpout i back na losowego kolesia z floty na 100, perfect normalnie spocik - doleciałem 30km bliżej, overviu na cepy/dykty i znowu jechana, potem patrze a tu ubywa tarczy - zmiana overviu na inne brackety i tak zobaczyłem Sacri, The Requiem, na 20km
Potem składałem cholera Rupturka na szybko ale w warunkach bojowych składanie statku w 3 systemach zabiera 30 minut, jak skończyłem było po bitce i wracaliśmy już do domu.

A Venzon na serio robi za dużo plexów xD

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej