Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
NOQ i VV: News
Terion:
Ja mysle ze nawet 6 corpow, nastepne 4 z koleji ida do RA, 5 wraca na polnoc. Jednak trzon w skladzie 213 corpow szykuje invazje na delve wiec chill out ..... a tak powaznie skad bierzecie grzyby ? Tym razem sprzedali wam jakies lewe :uglystupid2:
partridge:
Wybacz nie wiem kim jestes... ale najwidoczniej jestes niedoinformowany i twoje slowa sa nic nie warte. Dla mnie istotne sa logi ktore jeden z Dyrektorow BOB'a nam przeslal. BOB wie ze jestesmy cieci na VV i takie informacje mamy z pierwszej reki. Przykro mi chlopaku ze dowiadujesz sie tego z forum... ale wiesz jak to jest jak korporacje z twojego Alliancu maja noz na gardle to mowia co innego a po cichaczu szukaja sobie alternatywnego wyjscia.
Terion:
No coz ja natomiast wiem ze jestes bajkopisarzem, a teraz operujesz ze smyczy boba ktora nadto sie poluzowala. Coz moze ktos z boba produkuje jakies chat logi nie wiem czy z nudow czy w celu podniesienia sobie porale. Nie interesuje mnie co i od kogo masz z pierwszej reki, wiem natomiast ze twoje rewelacje sa warte tyle co zeszloroczny snieg. Przykro mi ze dajecie sie manipulowac bobowi jak male slepe dzieci. Jednak widac rola niektorych nigdy nie ulega zmianie.
W kwesti noza na gardle, jak to mawiaja pozyjom uwidim. Swoja droga mysle ze wiem nieco wiecej co sie dzieje w VV niz wy wiecie, niezaleznie czy z wlasnych czy bobowych zrodel.
Laira napisal predzej, ze TRIE opuscilo VV i mozliwe ze dryfuje w kierunku BoBa, Jednak akurat nawet ty powinienes wiedziec ile czasu ten corp byl w VV i nie porownywalbym tego do NoQ.
Jasniej sie chyba nie da. Wy czytajcie sobie i piszcie dalej bajki, wszak propaganda to potezny orez.
Venzon 2003:
sprawa jest prosta
ktos z VV i NOQ rozmawial "luzno" z BoBem o GBC generalnie nie liczac na jakikolwiek sukces
sukcesu nie bylo, wiec nikt nawet nie zostal poinformowany o takim pomysle... nie mowiac juz o tym, ze rozmowa jakas miala miejsce...
takich rzeczy nie zalatwia sie na poczatku "oficjalnie"
generalnie nie mam na celu dyskredytowania NOQ, chcialem tylko poinformowac membersow ally o dzialaniach dyrekcji...
cytaty mam na kompie w pracy ale nie zapostuje ich bo topic musialby byc przeniesiony do dzialu flejm... >:D
Fedajkin:
Nie zarzucam Ci kłamstwa, ale znając siłę propagandy BOBa mogę z pewną dozą pewności stwierdzić, że to raczej nie jest prawda.... dlaczego? Ano dlatego, że pomimo przeprowadzki z północy na południe, nie mamy na celu ounowania do końca świata i jeden dzień dłużej tutaj na południu, bo wiemy, że jeśli BOBik stwierdzi iż za mało ma miejsca na swoje dupsko, to nasze POSY za długo nie postoją na południu.
Na obecną chwilę jest tak, że flota BOB (~110-160 szipów) rozwaliła w południowym pokecie POSa Razora nawet nie próbując uszczknąć naszych, co rzeczywiście może dawać nam do myślenia dlaczego? Ale po przejrzeniu skanów moonów, które tam robiłem było to akurat posunięcie czysto ekonomiczne niż strategiczne...
I coś od siebie... jeśli NoQ przeszłoby do BOBa, to ja i raczej wszyscy Polacy w NOQu by nie posiedzieli minuty dłużej.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej