Eve Online > Total Noob Questions

Total Noob Questions: Misje

<< < (19/90) > >>

Witchking:
Znaczy się: warpuję sie do punktu misji, mam dwie bramy obstawione przez wroga, powiedzmy lewą i prawą patrząc na kierunek "wlotu" w ten rejon, tyle że używając tych bram ląduję w bazach, gdy używam bram tam znajdujących się, ląduję w rejonie z którego właśnie wskoczyłem... I za chorerę nie mogę znaleźć wraku... Ehhhh, ciężkie jest życie nowicjuszy  :)

horax:
w sumie skaczesz przez dwie bramy tylko. i tak, po wlocie, wybierasz lewa, skok, w nastepnym pockecie najblizsza, skok i powinienes byc tam gdzie jest damaged statek...

Witchking:
OK, dzieki za pomoc  :)  Wieczorkiem przećwiczę te porady.
Aha, a co znaczy "pocket"? sorki, ale nie znam jeszcze "slangu", czasami czytając posty tu na forum mam wrażenie że znalazłem sie miedzy chińczykami  ;D

Mosiek:
Pocket - kieszeń - ta część kompleksu do której wlatujesz przez bramę. Jeżeli kompleks ma 3 pockety to: wlatujesz do pierwszego, masz bramę, skaczesz do drugiego, masz bramę, skaczesz do trzeciego. Oczywiście w pierwszym pockecie mogą być 2 bramy - do drugiego i trzeciego.

Witchking:
Rozumiem, czyli określenie pocket tyczy się jakiegoś konkretnego rejonu, wycinka przestrzeni w obrębie systemu gwiezdnego? W tym konkretnym przypadku jest to rejon podzielony na 3 obszary (pockety) i żeby dolecieć do tego najgłębszego, trzeba skorzystać z bram w dwóch "zewnętrznych"?
Jest gdzieś "słowniczek" nazw i określeń wykorzystywanych w grze?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej