Eve Online > Total Noob Questions

Total Noob Questions: Misje

<< < (17/90) > >>

adamwisniewski:
no niby tak próbowałem to umieścić w Items i nie mogłem oddać misji a przed chwilą jakimś cudem skończyłem misje :P

zlloty:
TO może być kwestia buga - ostatnio robiłem misje, gdzie trzeba było zwieźć ileś tam m3 rudy - musiałem wozić na kilka razy. W końcu uzbierałem wyamganą ilość w hangarze, a mimo to nadal misja nie miała statusu zakończonej. Napisałem petycję, gdzieś pół godziny później dostałem odpowiedź, że już jest ok. I faktycznie tak było.

Dormio:
Jeśli masz taką misję, w której ilość towaru jaką masz przewieźć jest zbyt duża dla pojemnści ładowni obecnego statku to masz możliwość:
- zmienić statek na taki który pomieści
- przewieźć na kilka razy.
Nie zawsze da się znaleźć odpowiedni statek (sławetna misja lvl4 z transportem stuffu o objętości 40k m3, jak jeszcze nie było frachtowców), a czasem po prostu brak skilla. Wówczas tylko można wozić na kilka razy.
Żeby zakończyć misję potrzeba tak jak wspomniał Ireul - przedmiot misji musi być w formie JEDNEGO obiektu w ładowni lub w hangarze na stacji docelowej. Jeśli przewoziliśmy na kilka razy musimy przełożyć z obecnej ładowni jeśli cokolwiek zostało, do hangaru i ppm - stack all. Potem misja powinna się dać zakończyć.

ArchenTheGreat:
Dodam jeszcze, że jest moduł  -o nazwie bodajże Cargohold Expander - powiększający ładownię.

Coriin:

--- Cytat: ArchenTheGreat w Października 23, 2008, 08:23:22 ---Dodam jeszcze, że jest moduł  -o nazwie bodajże Cargohold Expander - powiększający ładownię.

--- Koniec cytatu ---

taa, Archen nie wie bo jest uberpwnzorem i nie wozi Expanded Cargohold  :D No offence

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej