Eve Online > Total Noob Questions

Total Noob Questions: Misje

<< < (14/90) > >>

karol66:
A z innej beczki - ktos moze zna jakis site z baza danych agentow ale storyline tylko?
(informacje ktorych potrzebuje to lokacja, korporacja i dywizja)

Xarthias:

--- Cytat: Vril Ya w Maja 07, 2008, 00:30:22 ---Jesteś tego pewien? Przejrzałem log od początku roku i nie mam żadnej ujemnej zmiany do standu, mimo że jestem pewien, że dostałem par maili od agentów informujących mnie, że nie podoba się im mój brak zdecydowania.

--- Koniec cytatu ---
Leci stand.

--- Cytat: Radoslaw Karolak w Maja 07, 2008, 00:51:53 ---A z innej beczki - ktos moze zna jakis site z baza danych agentow ale storyline tylko?
(informacje ktorych potrzebuje to lokacja, korporacja i dywizja)
--- Koniec cytatu ---

Na www.eveinfo.com nie ma?

karol66:

--- Cytat: Xarthias w Maja 07, 2008, 09:33:32 ---Na www.eveinfo.com nie ma?

--- Koniec cytatu ---

Jest, dzieki.
Kurcze, wychodzi mi ze samo division agenta nie ma zadnego wplywu na rodzaj misji.
Tzn misje typu bojowego mozna dostac z takim samym prawdopodobienstwem od agenta storage jak od command czy internal security (a przy IS powinno byc 100% na encounter).
Testne jeszcze czy security systemu ma wplyw na przyrost standingow w misji storyline (dzieki tej bazie znalazlem sobie storyline agenta w pobliskim 0.1).

EDIT
FYI: nie ma zadnej roznicy. Trafily mi sie identyczne misje pod rzad storyline na transport "salary logs" i zarowno ta od agenta w systemie 0.7 jak i ta od agenta z 0.1 dala wzrost 0.03 do frakcji - czyli zadnego risk vs revard, tylko czysty grind :(

ivil:
W tych profilach niepokojace jest to miejsce:

--- Cytat: NeX w Maja 05, 2008, 19:24:34 ---DamageProfile=Angel,480,0,719,3058

--- Koniec cytatu ---

Jestes pewny ze angele nie zadaja termicznych ?

Voulture:
No wlasnie nie mozna traktowac tcyh danych jako wyrocznie. Nie wiem juz sam jak z npcami na misjach ale na ratach Angele zadaja normalnie z dzialek kinetic/explo a dodatkowo: Seraphiny walily torpedami Em, Cherubiny i te za 1,1m torpedami Thermal. Moze na misjach wyglada to jednak inaczej? W si,oe baza danych npcow jest...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej