Eve Online > Total Noob Questions

Total Noob Questions: Misje

<< < (13/90) > >>

Xarthias:
Pytanie do przedmówcy - nie zechciałbyś napisać poradnika dla misjonarzy, który umieścilibysmy na stronce?

karol66:

--- Cytat: Xarthias w Maja 06, 2008, 12:35:04 ---Pytanie do przedmówcy - nie zechciałbyś napisać poradnika dla misjonarzy, który umieścilibysmy na stronce?

--- Koniec cytatu ---

Myślalem juz o tym ale strasznie chaotycznie pisze (moze dlatego ze co chwila w tle slysze "Autopilot disabled, waypoint reached" ^^) wiec sie nie moglem do tego zebrac. Brakuje mi tez kilku informacji i testow (jakos sie do tej pory nie moglem zebrac i sprobowac robienia misji bojowych afk - to ponoc bardzo popularne ale mam jakies opory psychiczne) ale jak sie trafi jakis dluzszy down i skoncze te swoje statystyczne zestawienia to sprobuje napisac cos w stylu "Jak nie zasnac czyli poradnik misyjny" :)

Dormio:

--- Cytat: Radoslaw Karolak w Maja 06, 2008, 12:26:25 ---EDIT: sorka - zapomnialem Ci odpisac na jeszcze jedno pytanie
licznik misji "do storyline" jest wspolny dla danego levelu agentow danej frakcji
czyli nie mozna zrobic 15 misji 1 lev a potem jednej 4 lev i dostac storyline 4 lev

--- Koniec cytatu ---
Potwierdzam.

Zawsze twierdziłem, że jest inaczej, ale ostatnio sprawdziłem sobie jak to wygląda no i niestety z przykrością stwierdzam, że zmienili. Z innych zmian - kiedyś licznik był ustawiony tak, że co 15-ta to była storyline (po wykonaniu pod rząd wszystkich wcześniejszych. Jak widać i tu powoli dociera "inflacja".  ;D

Tekashi Kovacs:

--- Cytat: Radoslaw Karolak w Maja 06, 2008, 12:26:25 ---jednego tylko nie wiem: jesli nie zaakceptowales misji i pozowlisz jej wygasnac (7 dni) to czy wtedy to sie liczy jako odrzucenie niezaakceptowanej i nie ma konsekwencji czy jednak standingi spadaja i trzeba zrobic 2 wiecej do storyline - jesli ktos zna odpowiedz to bede wdzieczny za info
--- Koniec cytatu ---

Misja jest failed i stand leci za to.

litestep:

--- Cytat: Tekashi Kovacs w Maja 06, 2008, 16:00:13 ---Misja jest failed i stand leci za to.

--- Koniec cytatu ---
Jesteś tego pewien? Przejrzałem log od początku roku i nie mam żadnej ujemnej zmiany do standu, mimo że jestem pewien, że dostałem par maili od agentów informujących mnie, że nie podoba się im mój brak zdecydowania.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej