Eve Online > Total Noob Questions
Total Noob Questions: Misje
Dux:
Misje "normalne" są powtarzalne. I to zarówno w ten sposób, że póki masz standing wymagany przez agenta, póty będzie Ci on dawał kolejne misje, jak i w ten sposób, ze jest określona pula tych misji i co jakiś czas będziesz dostawał taką, jaka wcześniej juz robiłeś. I tak do smierci aż padniesz z nudów ;)
Dagorian:
Mam takie pytanie - cześć agentów posiada lokalizację "in space" <-- jak ich się znajduje w systemie?
SokoleOko:
Widać ich jako beacony (w overview)
Dagorian:
Mam pytanie odnośnie "bookmark" misji:
- akceptuje misje, warpuje do Acceleration gate, tam aktywuje wrota i przenosi mnie do misji - bookamarkuje to miejsce i odwarpowuje do stacji albo gdzieś indziej. Ponieważ na starcie jest tam bardzo dużo piratów i chcę wybić ich z odległości 30km (mam taki zasięg optimal).
-a teraz jak daje warpa do punktu co mam zbokmarkowanego bod jakąś nazwa np. "aaa albo misja" to nie przenosi mnie do tego miejsca tylko do Acceleration gate <-- dlaczego???
Doom:
Ponieważ proca działa w tym wypadku jak bańka interdykcyjna pokrywając caly obszar misji. Tak to zostało zrobione że na misje z procami zawsze dropi cie na proce
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej