Eve Online > Total Noob Questions
Total Noob Questions: Misje
Siri Irme:
Jeżeli dobrze pamiętam, ta misja to coś w rodzaju wycieczki. Lecisz do miejsca wskazanego przez agenta (może być w innym systemie), tam opowie Ci o co chodzi w danej sygnaturze i każe lecieć dalej, do następnej sygnatury. A później do następnej i następnej. Nic chyba nie trzeba było skanować.
Dagorian:
Mam takie pytanie:
-Wykonując misje dostaje za nie nagrodę w postaci kasy za jej wykonanie i dodatkowej jeśli się zmieszczę w określonym czasie. Zabijając piratów czasami widzę koło niech napis bounty i wysokość nagrody 4-40k ale te ISK nie pojawiają mi się na koncie po zabiciu pirata. Dlaczego?
Goomich:
Bo to obciąża serwer. Co 20 minut dostajesz kasę z bounty.
Qazacolt:
Witam wszystkich
Przepraszam jeżeli to już było albo zły dział
Mam takie pytanie do graczy którzy już grają długo w eve jak to jest z zarabianiem na misjach?
Wykonuje obecnie te z tutoriala i nie widzę aby można je powtarzać w celu zarabiania isków tylko po wykonaniu nie mogę już nic u danego agenta zrobić.
Więc czy w dalszych misjach klasy wyższej można wykonywać je dowolnie czy tak ja teraz?
Bo jeżeli nie to chyba po jakimś czasie kończą się misje i trzeba znaleźć nowy sposób na zarabianie.
Pozdrawiam ;)
Siri Irme:
Tutorial, jak to tutorial, potrzebny jest tylko, abyś ogarnął podstawy podstaw w grze. Te normalne misje nigdy się nie kończą. Ograniczony jesteś tylko poziomem agenta (od lv1 do lv5), gdzie lv1 jest najłatwiejszy, a lv5 najtrudniejszy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej