Eve Online > Total Noob Questions
Total Noob Questions: Misje
Carnuss:
--- Cytat: Mona X w Czerwca 29, 2010, 21:51:13 ---Nie.
http://img88.imageshack.us/img88/5874/skille.png
--- Koniec cytatu ---
Przyznaję rację. Przyzwyczajenie z EVEMona (Dice Spots) :)
Doug:
Hej
Nie wiem czy w dobry wątek postuję, ale (chyba) trochę to z misjami ma wspólnego:
Zrobiłem tutorial Advanced Military i na "do widzenia" dostałem od agenta Letter of Recommendation. Ogólnie lecąc po forach wyczytałem, że ma to coś wspólnego z Factional Warfare :) , pytanie czy jest to dobry wybór dla kilkudniowego newbie, którego średnio-terminowy cel to misjonarstwo, może jakiś mało zoobowiązujący korp (pvp).
Pzdr.
D.
Stary Pierdola:
Najlepszy wybór to wstąpienie do Unseen Academy tam podobno Cie nauczą wielu przydatnych rzeczy (nie wiem nie bylem ale z tego co czytam tutaj to wszyscy którzy spróbowali są zadowoleni).
[NF] Masa Huku:
--- Cytat: Doug w Lipca 01, 2010, 20:26:19 ---Hej
Nie wiem czy w dobry wątek postuję, ale (chyba) trochę to z misjami ma wspólnego:
Zrobiłem tutorial Advanced Military i na "do widzenia" dostałem od agenta Letter of Recommendation. Ogólnie lecąc po forach wyczytałem, że ma to coś wspólnego z Factional Warfare :) , pytanie czy jest to dobry wybór dla kilkudniowego newbie, którego średnio-terminowy cel to misjonarstwo, może jakiś mało zoobowiązujący korp (pvp).
Pzdr.
D.
--- Koniec cytatu ---
Jeżeli nie masz alta który będzie zarabiał na wtopy to nie wstępuj do milicji :). Na początek radziłbym zrobić wszystkie dostępne dla twojej rasy systemy szkolne (amarr to Deepari, Conoban i Pasha) w połączeniu z paroma social skillami w 2-3 dni będziesz śmigał misje lvl2 :) dostaniesz kupe przydatnych skilli i zapas statków od podstawowych frytek do deski (w kazdym systemie osobno ;)).
I jak przedmówca stwierdził wstąp do unseen bo sporo korpów zwraca na to uwagę (nie chce im się sprawdzać rekrutów, więc jeśli masz unseen w CV to znaczy że podstawy masz :)). Ja się nie skusiłem, uczyłem się sam, ale to już jest indywidualny wybór :D. Pzdr. i powodzenia.
Doom:
--- Cytuj --- (nie chce im się sprawdzać rekrutów, więc jeśli masz licencję purpurową unseen w CV to znaczy że podstawy masz
--- Koniec cytatu ---
Fixed
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej