Eve Online > Total Noob Questions
Total Noob Questions: Misje
hubivan1:
Witam, chyba się już zgubiłem. Gdzie mogę dowiedzieć się jak wykryć ukrytą stargate w Cash Flow For Capsules 4/10- misja??? Latam między tymi skałami i nic, proszę o pomoc bo juz straciłem prawie all!
Bratis:
Witam
mam taki problem.
Zaczalem dopiero gre i po przejsciu pocztkow tutoriala , zostalem wyslany na misje z zabiciem sabotazysty , to misja od agenta pierwsza jaka mozna dostac.
I... nikogo nie ma nie wiem powinienem skierowac statek w jakis pkt?Latam po pasach aseroidow i nic.
Prosze o pomoc.
Khobba:
--- Cytat: Bratis w Maja 07, 2010, 11:40:08 ---Witam
mam taki problem.
Zaczalem dopiero gre i po przejsciu pocztkow tutoriala , zostalem wyslany na misje z zabiciem sabotazysty , to misja od agenta pierwsza jaka mozna dostac.
I... nikogo nie ma nie wiem powinienem skierowac statek w jakis pkt?Latam po pasach aseroidow i nic.
Prosze o pomoc.
--- Koniec cytatu ---
Prawoklik w przestrzeni, w rozwijalnym menu powinna Ci się pojawić nazwa misji, jak najedziesz na nią, to pojawi Ci się podmenu, którego jedną z pozycji będzie "<nazwa misji> Encounter", najedź na nią i kliknij "warp". Jeśli nie pojawia Ci się taka pozycja w menu, tzn., że jesteś w złym systemie. W takim wypadku sprawdź w Journalu informacje o tym, gdzie jest ta misja, prawokliknij na nazwie systemu, wybierz set destination. Następnie warpnij na żółto oznaczoną na overview bramę, przeskocz przez nią. Skacz dalej dopóki nie znajdziesz się w dobrym systemie. Powodzenia!
Doom:
ppm na kawałku wolnej przestrzeni powinno być na dole menu które się pojawi, jeśli jesteś we właściwym systemie.
Żeby to sprawdzić otwórz w jurnalu szczegóły misji
Bratis:
Making Mountains of Molehills (9 of 10)
robie te misje i... warpuje sie do systemu mora , przylatuje na miejsce .I ... ani jednego kawalka skaly do kopania ani pol pirata.Po prostu pustka.100 parsekow dalej sa paski ale to chyba nie wchodzi w zakres misji , zreszta tam nikt mnie nie atakuje.
To jakis bug?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej