Eve Online > Total Noob Questions
Total Noob Questions: Misje
Doom:
Tagów (aka blach / blaszek) uzywa się w tej grze w sumie w dwóch celach praktycznych (kolekcjonowanie to inna rzecz)
- w data center zamienia się pirackie tagi na stand (agent daje misje przywiezienia 10 lub 20 sztuk jakiegoś taga)
- w lp store jako itemów dodatkowych niezbędnych do wyjęcia z lp frakcyjnego itemka
NeX:
3. ) Jako klucza do bonus pocketa extrawaganzy ;D
Blueprinty dzielą się oryginały i kopie. Kopie mają limit na ilość uruchomień. Po ostatnim znikają. Oryginał nie ma takiego limitu i możesz go poddać obróbce w laboratorium aby nadać mu ekonomiczną opłacalność. Obniżysz zużycie materiałów i czas produkcji.
Doom:
--- Cytuj ---3. ) Jako klucza do bonus pocketa extrawaganzy
--- Koniec cytatu ---
Zapomniałem o tym :P a btw to z tego co wiem w kilku eksploracjach też wymagane są blaszki żeby się dostać na pocket
smallimperator:
a jak najprosciej stwierdzic jakiego typu jest to blueprint ??
Oczywiscie oprócz ceny :)
wiem ze tak juz na leniucha, ale blackdown jeszcze jest i sprawdzic nie moge :)
Doom:
Masz to zaznaczone w show info produktu
Na markecie znajdziesz jedynie nie obrobione orginały - kopi, lub obrobionych orginałów nie można wystawić inaczej jak kontraktem
Kopia ma w statsach remain runs czy jakoś tak, a zaraz pod tym info ile miała (mogłaby mieć) maksymalnie
Kopia nie bedzie miała w zakładce z materiałami informacji o skilach i itemach potrzebnych do wykonania kopi
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej