Eve Online > Total Noob Questions

Total Noob Questions: Misje

<< < (45/90) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Doom w Lutego 22, 2010, 11:27:11 ---młody jesteś g**** wiesz
--- Koniec cytatu ---

Zrób rasowego BS-a na V, rasowe large guny na V, wsiadź w dreada po czym marudź że Ci nie pasuje i musisz skillować innego  :2funny:

Doom:
Aż tak źle to ze mną nie jest :P

Goomich:

--- Cytat: Dormio w Lutego 22, 2010, 11:01:54 ---Bo sens jest ukryty w sposobie przeliczania.
Po pierwsze:
Najłatwiej pokazać to na EM - weźmy na przykład Drake, EM shield resistance ma na poziomie = 0%,
--- Koniec cytatu ---

Zły przykład, bo draki mają od 15 do 25.

Dormio:

--- Cytat: Mona X w Lutego 22, 2010, 12:09:30 ---Zły przykład, bo draki mają od 15 do 25.

--- Koniec cytatu ---
Racja.
Z pośpiechu nie policzyłem bonusu shipa, a specjalnie wziąłem Drake żeby było bardziej wiarygodnie. Nie mam usprawiedliwienia dla karygodnego błędu jaki popełniłem, aczkolwiek same kalkulacje są poprawne dla podanych wartości.

smallimperator:
Witam
Od kilku dni ponownie gram w Eve, jekies 1.5 roku temu gralem przez miesiac, ale nie zabardzo wiedzialem co robic, ogolnie czułem się jak plankton :D
Obecnie widze duze zmiany, mozna szybciej zarobic ISK bez łamania prawa ;)

Jednak nadal jest wiele niewiadomych.
1. Szukam i nie moge znaleźć do czego mozna tego użyć
Monopulse Tracking oraz Guritas Copper Tag (stoi na markecie za ponad 600k)
2. Blueprint - mialem krotki tutorial, eva dała mi blueprinta z limitem na 2 sztuki cywilnych dopalaczy.
Jak to jest z tym kiedy kupie dobrego bluprinta to czy bedzie miał limity oraz kiedy dodam go do manufakturing to czy mi nie zniknie. (znaczy sie ze tylko bede mogl raz rozpoczac jakać ilośc produkcji) czy istnieje kopie blueprinta pozwalajaca uruchomic go ponownie za jakis czas jak sie uzbiera potrzebne dobra.

pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej