Temat misji był już wałkowany pare razy ale chciałbym się upewnić, że wszystko dobrze zrozumiałem i niczego nie spieprzę.
1. Co 16 misji dla agantów tej samej korporacji i tego samego poziomu (np. 3) dostaje misję storyline (pod warunkiem że zadna misja nie została odrzucona i wszystkie zrobione w takim czasie, że dostawaliśmy time bonus).
2. Jeśli odrzucę wziętą misję to tracę standingi i odejmuje -2 od "licznika misji do storyline".
3. Jeśli odrzuce zaproponowaną misję to nie trace standingów (pod warunkiiem że nie robię tego częściej niż raz na 4 godziny real time) ale mam -2 od "licznika misji do storyline".
4. Jeśli zrobie misję ale bez bonusa czasowego to nie tracę standingów (nawet zyskuje, tyle że mniej) ale znowu mam -2 do "licznika".
5. Jeśli pozwolę by misja "oferowana" wygasła (7dni) to patrz punkt 3
6. Jeśli pozwolę by misja zaakceptowana wygasła to patrz punkt 2
7. Misje storyline dostaje od najbliższego agenta storyline FRAKCJI (niekoniecznie musi być agentem tej korporacji dla której robiłem misje - dlatego najlpiej ostatnie misje robić u agenta w którego stacji znajduje sie też agent storyline tej samej korporacji).
Czy to sie zgadza?