Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
North story
termos:
Obrony galaktyki przed kim?? Przed samym sobą??
Z polskiej części EVE na pewno jedynymi którzy walczą przy BoBie to BuFu i z tego co się orientuje nikogo jeszcze nie zdradzili i chyba nie mają tego w planach
Venzon 2003:
--- Cytat: Zakrecony Termos w Kwiecień 07, 2008, 17:27:53 ---Obrony galaktyki przed kim?? Przed samym sobą??
Z polskiej części EVE na pewno jedynymi którzy walczą przy BoBie to BuFu i z tego co się orientuje nikogo jeszcze nie zdradzili i chyba nie mają tego w planach
--- Koniec cytatu ---
dobre dobre :laugh:
backstaby to nasza specjalnosc :D
partridge:
Battle Report wyglada tak:
Nasz POS wyszedl z Reinforce, 15 minut pozniej juz mial ponad 70% shield'a
Zalogowal sie tylko jeden koles z RA zrobil "\o" na lokalu i po 20 minutach wylogowal sie.
Pozniej POS BOB'a... ten sam schemat, RA sie nie pojawilo.
Szkoda...
Venzon 2003:
--- Cytat: Partridge CLERICS w Kwiecień 07, 2008, 21:19:47 ---Battle Report wyglada tak:
Nasz POS wyszedl z Reinforce, 15 minut pozniej juz mial ponad 70% shield'a
Zalogowal sie tylko jeden koles z RA zrobil "\o" na lokalu i po 20 minutach wylogowal sie.
Pozniej POS BOB'a... ten sam schemat, RA sie nie pojawilo.
Szkoda...
--- Koniec cytatu ---
mozesz mi powiedziec lamko kogo to interesuje i dlaczego jest to w topicu "north story"?
ja wiem, ze dostales dzisiaj calkowite znieczulenie wszystkiego u stomatologa, ale zeby skutki byly az tak powazne...
FAIL :uglystupid2:
Pimpeck:
Prawde mowiac nie bardzo rozumiem tych kilka postow powyzej ale co tam, wczesnie jest, a ja niewyspany to moge nie kumac, co nie ? :D
Wracajac do NS - to co sie zaczelo sie dzieje. Dzisiaj od poznych godzin wieczornych padly 3 szpilki, nastepne wychodza co jakies 1.5 do 2h wiec jest co robic. Aktywnosc przeciwnika praktycznie zerowa. Probowali sie wydokowywac ze stacj ale ze skutkami oplakanymi dla siebie. Gdzes kolo 24 zwiad doniosl o duzym gangu neutrali +50 szipow w skladzie mieszanym, ktory kreci sie po okolicy. Neutrale to Solar Dragons, ktorzy wyszli z Legion od xXdeathXx no i sa .... neutralni jakby chociaz moze nie do konca :D Poslali najpierw huginna, potem falcona ale ich zwiadowcy niewiele sie napatrzyli i szybko wrocili do domu. Chwile potem caly gang zniknal jak kamfora.
Czekajac na kolejnego reinforce polecielismy do jaskini lwa potargac go za wasy ale chyba Katalizator zapil i nie mogli go dobudzic. We wrogim outposcie wylaczylismy rafinerie i trzeba bylo wracac realizowac plan czyli gasic kolejne wychadzace z reinforce posy.
Tyle na dzis z pola (nudnej) walki. Jako, ze posow do wykonczenia troche jest to pewnie tu jeszcze po spamuje.
Pozdro
P.S. Gdzies u gory rzucil mi sie na oczy FIX wspomnany przez ktoregosc z przedpiscow to kilka slow o nich. Dla niewiedzacyh mamy ich od jakiegos czasu na 'deep blue' i byc moze to co robimy to przygotowanie do ich zasiedlenia w dronkowni ale zaznaczam, ze to tylko moje przypuszcenia.
Supplement - gdzies w jeszcze glebszej dronkowni -42- najechal Ro3. Szeczolow nie znam ale jako, ze dotyczy polnocy to nadmieniam :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej