Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
North story
Goomich:
--- Cytat: Venzon 2003 w Kwiecień 07, 2008, 10:31:54 ---ja flote capsow RA widzialem w niedziele w aridii :D
mozliwe, ze dzisiaj ja straca :D
--- Koniec cytatu ---
Zamawiam battlereporta. :)
Wolver:
Zaczynam się już gubić w tych backstabbach i resetach. Są jakieś ally, które stoją wiernie przy Goonsach i BoBie od początku, kiedy wielka wojna skrystalizowała się właśnie na linii tych dwóch sojuszy?
Ellaine:
Wiernie przy BoBie stał FIX ale teraz chyba pozostałości są w BoBie.
Goony od początku wojny i jeszcze trochę są wiernym petem RA.
Przyjaść RZR i MM wydaje się dość trwała.
Wolver:
--- Cytat: Albi w Kwiecień 07, 2008, 12:14:56 ---Wiernie przy BoBie stał FIX ale teraz chyba pozostałości są w BoBie.
Goony od początku wojny i jeszcze trochę są wiernym petem RA.
Przyjaść RZR i MM wydaje się dość trwała.
--- Koniec cytatu ---
To smutne, że bobołaki same walczą, bo ja chciałem z kimś zdecydowanym do Goonsów postrzelać moim deimosem.. a tu sami zdrajcy i sprzedawczyki..
Ellaine:
Niezbyt smutne, walczą sami bo ze wszystkich swoich sprzymierzeńców wyjęli najlepszych pvperów a resztę wywalili. Bob to poprostu bardzo duży sojusz a jeśli liczyć pod uwagę zaangażowanych graczy z wysokimi SP, to zwyczajnie w walce BoB vs reszta Eve BoB ma przewagę liczebną.
Nikt chyba nie zdradzał Goonów bo nikt oprócz RA nie był z nimi szczególnie sprzymierzony, były tylko tymczasowe NAPy żeby nie wystrzelać się wzajemnie w czasie obrony galaktyki.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej