Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

South Story - BoB Steamrollin?

<< < (19/22) > >>

Yogos:
O ile jestem w stanie zrozumieć uszczypliwość  CoeathalVegi wobec Mynasa o tyle Bruce i goonswarm mnie lekko zadziwia.

--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Kwiecień 16, 2008, 03:15:57 ---Mynas i wogóle MC to jedna z głównych przyczyn klęski inwazji na Delve ponieważ tam gdzie MC obiecało capsy i pomoc w zajmowaniu sova ani capsów ani tower spamu nie było. A potem suprajz że koalicja dała dupy i rozeszła się do domu.

--- Koniec cytatu ---

Mówisz że MC to jedna z głównych przyczyn klęski inwazji na Delve :)
Powiedz mi jak to jest 500 osobowy soujusz jest główną przyczyną klęski całej wielkiej koalicji :)
Koalicja którą to się tak ludzie zachwycali na początku liczyła 20k pilotów :)

Dla mnie nie pojęte. No chyba że byli ostoją i fundamentem koniecznym do wzniesienia tej jakże misternej konstrukcji :)

Mówisz że systemy gdzie MC obiecało pomóc padły bo mało posów było. A tak sie składa że wiem troszke co obiecali bo c0ven polecial bronić QY6. I pamiętam z odprawy FC przed wlotem tam że Goonsi trzymają większość moonów w systemie posami. A tam jest 46 moonow. No jak 20 posów to jest słabe obsadzenie to ja cie proszę :)

I gdyby nie tortuga i c0ven który z nią przyleciał to ja myślę że BoB mógłby QY6 pozamiatać już wtedy. A ty mi mówisz że to oni są główną przyczyną klęski inwazji w Delve.

To ja tak się zastanawiam jak to do końca jest że skoro koalicja która wyparła BoBa z TYLU (!) regionów nagle dostaje baty bo nie ma frekwencji :)
A tytmczasem gdy wy dostajecie wpierdol c0ven+SE walczy z tymi wszystkimi panami w Esoteri :)
I tutaj jak jest ważna bitwa to przylatują w 400 osób :)

TCF+UNL tylko pare razy u nas było w 280 osób.
RA się aktywnie udziela tytanami i capitalami.
TCF rzuca na nas swojego jedynego tytana i wogóle walczą odważnie nie szczędząc swoich capitali których łącznie  stracili 15.

A tymczasem koalicja ginie. I wysiłek dzielnych pszczółek zostaje zmarnowany.
No ale mamy winnych. MC. i MYNAS ATOCH  :2funny:

Wiesz Bruce popatrz tak czasem co się dokoła dzieje i nie serwuj papki.
Bo tak na mój mały rozumek to UNL/TCF/RA  leją ciepłym żółciutkim jak wasze paseczki moczem prosto na wasz kochany ul i jest im na rękę wasza walka i poświęcenie podczas gdy oni sobie spokojnie kaske farmią plażują w prawie pustych stacjach i łupią kaske z moonów :)

kanemccallan:

Dodam tylko, że gdyby nie Mynas i zdrada MC, to pewnie inwazji na Delve by do dzis nie było.
Koalicja by pewnie jeszcze wlczyla o PB i Querius z tego co pamietam tych regionow Bob nie opuscił dobrowolnie i to nie Goonsy go do tego zmusiły.

Nerxes:
Ja mysle ze jednak MC to glowny powod kleski :)  goonsi rozpoczeli ofensywe i zwolali pilotow z calej galaktyki a ci piloci polecieli nie walczyc z BOB'em tylko cos dla siebie wydrzec z trupa martwego juz przeciez BOB'a I nagle niespodzianka bo BOB nie chcial oddac swojego terenu i zaczely sie zchody

A samo MC popelnilo wielki blad... odwrocili sie od BOB'a ale go nie zaatakowali.. nie wbili mu noza w plecy ostatecznie i o ile sie orientuje tylko MC moglo by poprowadzic koalicje do zwyciestwa i zorganizowac atak na Delve. Bo nikt nie ufa przeciez RA a TCF i goonsie nie maja na tyle dobrych FC i na tyle autorytetu zeby inni sluchali ich rozkazow
IMHO cala ta wojna mogla by wygladac inaczej gdyby MC dolaczylo do koalicji, przejelo kontrole i aktywnie sie udzielalo

Wiec tak: I blame Mynas :)

Vic Brunner:
co wy tak po tych Goonach jedziecie?
dzieki nim przynajmniej KM ratio jest wysokie. Trzeba im dziekowac, ze chce im sie leciec do Delve i tam ginac, nikt nie musi szukac ich daleko...

Voulture:
Prosze o pisanie w odpowiednich watkach, miejsce na rozmowy o sytuacji noq znajduje sie tutaj:
http://eve-centrala.pl/index.php?option=com_smf&Itemid=2&topic=5277.0

Dziekuje ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej