Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

South Story - BoB Steamrollin?

<< < (15/22) > >>

Ellaine:
Jakie są relacje Bobołaków, Goonów i RA z AAA aktualnie, bo ostatnio spotkałem jakichś dzikich ludzi z lasu mówiących że są kolegami Goonów i że Goony pomogłyby im bić AAA gdyby miały czas, a potem że BoB bije IAC równolegle z AAA...
Co to za cyrki w ogóle. Z kim teraz to AAA się przyjaźni a kogo nie lubi?

PS; Paul, dopisz sobie korpa i sojusz do sygnaturki

dynamika:
Mowi sie ze BOB wspolpracuje z AAA w podbijaniu catch bo czesto sie zdarza ze rownolegle obie floty atakuja w dwoch roznych miejscach. IMHO ta wspolpraca to tylko plotki, poprostu i jedni i drudzy wykorzystuja fakt ze alkoholicy musza sie bronic na 2 frontach. Ale faktem jest ze IAC stracil SV5 i 49 miedzy innymi dlatego, ze te systemy byly oblegane w tym samym czasie. Goonsi nie mieszaja sie bezposrednio do konfliktu w catch, ale obiecali w miare mozliwosci powstrzymywac sojusznikow AAA przed atakowaniem IAC.

pozdrawiam

Vermian:

--- Cytat: Albi w Kwiecień 16, 2008, 11:26:25 ---...
Co to za cyrki w ogóle.
...

--- Koniec cytatu ---

Ja sobie to pytanie zadaje od dobrych dwoch miesiecy ;) . Wyglada to na dyplomatyczna implozje niegdysiejszych sil koalicji  :buck2: . Szkoda ze to co kiedys bylo najwiekszym sukcesem sil antybobowych (zmobilizowanie ogromnych ilosci ludzi do walki) staje sie teraz ich najwieksza porazka. Pare miesiecy temu nikt by nawet nie pomyslal ze konflikt na pelna skale miedzy IAC i AAA jest mozliwy, zwlaszcza po ciezkich wspolnych walkach w Catch przeciw GBC.

Ellaine:
Koalicja zawsze chyba działała na zasadzie "musimy tymczasowo współpracować z ludźmi których nie lubimy bo jeśli tego nie zrobimy, w ciągu 3 miesięcy wszystko pochłonie BoB."
Ja osobiście też najchętniej walczyłbym z AAA.

Ronin:
Nie zebysmy nie mowili ze koalicja zaraz padnie kilak tygodni temu keidy to nikt jakos wiary nam dac nie chcial :P Bo w tej chwili to juz nie ma koalcji jest znowu blok polnocny, goonsi juz bez ra, aaa vs iac i mnostwo petow goonsow na starych terenach boba ktorzy tam raczej za dlugo nie posiedza ;P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej