Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

South Story - BoB Steamrollin?

<< < (7/22) > >>

Joasia_Lodzik:

--- Cytat: Vic Brunner w Marzec 30, 2008, 22:49:20 ---Nie wiem czy bedzie bitka. Na pewno bedzie koszmarny lag. w tej chwili jest prawie 650 osob na localu a jeszcze floty Koalicji nie przylecialy co to sie w 319- zbieraja i okolicy.

--- Koniec cytatu ---
w samym 319 jest 170 goonsow + 1 bob jako posterunkowy, bedzie lag party bo sie uszykowały ludki, statki podociągały, zapasy porobiono. Bob jakościowo przegania goonsy i w dobrych warunkach zbiera śmiertelne żniwo :) jednakże gdy mamy taka sytuacje jak teraz z duzym lagiem (juz go czuc troche) no to nic nie jest przesądzone.

Ale juz pomijajac dzień dzisiejszy to tak właściwie system z cynojammerem + banki na gejtach + dd tytany w wykonaniu boba, taki miks jest wlasciwie nie do przebicia (mówię w wykonaniu boba bo w wykonaniu goons jednak takie to idealne rozwiązanie nie jest ;)

Diabl0:

--- Cytat: Vic Brunner w Marzec 30, 2008, 22:49:20 ---Nie wiem czy bedzie bitka. Na pewno bedzie koszmarny lag.
--- Koniec cytatu ---

Zaraz tam lagfest... od 30 minut grid mi sie laduje :)

Fedajkin:
Jakieś info z QY6- ??

Tak żeby nie było, VV dostało od dyrektorstwa dyspensę na walki z QY6- związane z lagiem. Każdy kto chce i może lecieć to ma lecieć, Ci co wiedzą, że lagi ich spoduje, mogą zostać w Querious...

Co do ciekawostek, w dniu dzisiejszym IAC stało się neutralne dla VV. Poszło o smack i arogancję ze strony IAC, którzy to za dużo sobie wyobrażali i próbowali zagonić naszych pilotów do niewolniczej pracy na co dyrektorstwo zgody nie wyraziło.

Yogos:
VV jest neutralna do IAC.
Ciekawe :)

W Querios zaczyna się chyba fajny dym  :) :knuppel2:

Joasia_Lodzik:

--- Cytat: Laira w Marzec 31, 2008, 14:29:50 ---Jakieś info z QY6- ??

--- Koniec cytatu ---
Wczoraj na localu było około 750 ludzi, większość bob z kolegami, jakies 110 capsow, parenaście ms'ów i tytany (nie wiem ile, ktos chyba pisał że 8 ale to nie potwierdzone),  system był  "uber camped to f*ck" już na parę godzin przed wyjściem z reinforsa posów koalicji (2-9 rano). Same posy z tego co wiem wybite, goonsy nie dały rady się przebić, sporo z nich padło zanim im sie grid załadował. Wg locala opoznenia sięgały parunastu minut.

Na obecna chwile goonsy maja ewakuowac swoje assetsy z qy6 pare j wczesniej do dobrze znanego systemu 319 z npc stacją, gdzie jest i będzie baza wypadowa, samo qy6 zostało właściwie stracone (jeśli goonsy nie znajda jakiegos złotego środka to za pare dni bob przejmie sov).

Obiektywnie patrząc na tym etapie mechaniki gry (system z cynojammerem + bańki na gejtach + dd tytany w środku) i skil boba, sprawia że przejęcie takiego systemu jest nierealne (juz nie mówiąc o tym że rosjanie ze swoimi capsami się wynieśli). Goonsy będące w qy6 parę godzin wczesniej już, to w większości siedzieli w outpoście, na czacie pojawiał sie tekst "im trapped".

Może inni ludzie w goonsach widza to inaczej, ale jak dla mnie to inicjatywe ma zdecydowanie bob z kolegami a goonsy będa raczej opóźniać odzyskiwanie kontroli nad dawnymi systemami bobkow  aniżeli stanowić siłę wystarczającą do przejęcia delve (sporo goonsów ustawiło 319 na stacje z klonami i jako że to npc to będą tam wracać tyle ile będą chcieli, ale też pozostanie pytanie - co dalej)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej