Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
South Story - BoB Steamrollin?
Yogos:
Hehe tak sie składa że wiem gdzie się wynieśli ruscy z kapsami i tytanami :crazy2: :crazy2:
Swoją drogą pewnie już ciut wcześniej zwęszyli że BoB sie zepnie i sie za wczasu ewakuowali.
DaBlades:
--- Cytat: Yogos w Marzec 31, 2008, 15:21:34 ---Hehe tak sie składa że wiem gdzie się wynieśli ruscy z kapsami i tytanami :crazy2: :crazy2:
Swoją drogą pewnie już ciut wcześniej zwęszyli że BoB sie zepnie i sie za wczasu ewakuowali.
--- Koniec cytatu ---
Zapowiada się BARDZO ciekawy tydzień w c9n, chyba sprowadze sobie więcej shipów w okolice bo mamy spore szanse na zobaczenie światła jeszcze kilka razy.
btw
Ruscy wiedzą co robią, niby uczestniczą w wojnie, "zajmują sie SE" ale tak "niebałdzo" przynajmniej na razie. Myśle, że niepokazali jeszcze pazurków, a wszyscy wiemy że mają je w okolicy. :knuppel2: :knuppel2: :knuppel2:
Hastrabull:
Aktualna sytuacja jest hmm... stabilna.
W qy6 wszystkie posy goonsowe padly. System przejdzie w najblizszych dniach pod opieke BOB'a.
Dalej, to najprawdopodobniej odbicie Querious, a potem to sie okaze.
Vic Brunner:
Ruscy pokazali to z czego slyna najbardziej, czyli "logoff" w odpowiednim momencie. tak zrobili z Goonsami wycofujac sie z walki z BoBem praktycznie w momencie gdy BoB odszyskal inicjatywe. Podczas tej wojny zreszta pokazali, ze jak moze i dobrze trzepia kase, tak stanowczo uwazac ich za dobry pvp alliance sie nie da. Jaj nie maja zadnych, wiecej jaj widac w goonach, umiejetnosci tez takie sobie. Mnie osobiscie RA rozczarowalo, spodziewalem sie po nich znacznie wiecej.
moze uwazaja, ze SE i Coven to latwiejszy cel. Mam nadzieje, ze chlopaki z Covenu poakzecie, ze sie myla...
Co do innych aktualnych rezydentow Querious.. no coz.. na kazdego przyjdzie pora. Chocby niektore alliance nie wiem jak ekwilibrystyczne figury dyplomatyczne w tej chwili by zaczely odprawiac.
Ronin:
New drama bomb, wyjasnilo sie z jakeigo powodu MC zaatakowalo 49- :D .
Wycinek z irca:
[16:47] <Dan_Z> Sir Molle is like the Paris Hilton of the internet, only not quite so blond. Very Happy
:)
http://myeve.eve-online.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=738618 a tutaj o co chodzi :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej