Eve Online > Patche i dodatki

Patch Notes: Boost Patch

<< < (14/15) > >>

Ellaine:
Bo te kilkaset osob nie siedzi na jednym gridzie, kazda z dronami, a kazda drona z collision detection ;)

misao:
a takbtw, zauwazylisice ze ship sie po undocku nie zarzymuje i undockujesz na full speedzie?

Goomich:
Czytamy pacznoty, to zauważyliśwa. :)

misao:
http://en.wikipedia.org/wiki/Wasp_class_amphibious_assault_ship  >_>  a to jak nazwiesz ( pomijam amerykanska klasyfikacje jako amphibious asault ship, czyli desantowiec:P ma helikoptery, ma harriery, ma 3 poduszkowce ( LCAC). ale wracajac do eve w weve drn,i sa jak obecnie smiglowce, wiekszoszc niszczycieli. krozownikow i fregat ma conajmniej 1 smiglopwca na pokladzie (Bunker hill ma 2 SH 60, Arleigh burke 2, perry max 2 Sh3 albo sh60) ich rola to wspomaganie glownego okretu. Gallente droneshipy sa inne, imo wlasnie bardziel podopadaja pod shipy jak iwo jima,  Joanne d'Arc HMS OCean czy wymieniony wczesniej wasp i Tarawa.

Xarthias:
Kurde, wczoraj dwa razy i dzisiaj miałem taką sytuację.
Lecę sobie spokojnie na autopilocie czytając gazetkę i wchodzi mi jakiś kolo na convo, pytając czy mam do niego jakiś interes, czy lockuje go tak tylko dla jaj... WTF? Jakiś bug po patchu?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej