Eve Online > Patche i dodatki

Patch Notes: Boost Patch

<< < (11/15) > >>

Xarthias:
Dziwne. Rok (z okładem) temu, jak wprowadzali patcha do WoWa to serwery leżały cały dzień, a potem jeszcze przez kilka dni miały czkawkę... Więc tak różowo to tam nie jest. Poza tym patrz post Kalressina. Zresztą...
Na forach WoWa narzekają na patchowanie WoWa i zachwycają się Evką, tu jest odwrotnie... :D
Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma? :)

Suzan - to najpewniej devsi/gmowie testujący serwer. To dobry znak, pewnie jeszcze ze 3 - 4 godzinki i wstanie  :2funny:

A poza tym ludzie - coś takiego trzeba leczyć  :2funny:

suzan:
Xar... :) ...dawno mnie nie było w EVE i odrabiam zaległości.... ale w sumie, chyba zadzwonię do lekarza.

Co do DEVów, to serwer wstał około 15:30 i DEVowie są ON-LINE od tego czasu. W między czasie go nie kładli, więc pewnie wszystko opiera się o synchronizację macierzy... no cóż... wielkość robi swoje.

Erk_NOEXC:
Hmm spacer byl dziewczyna tez byla.... poprostu troszke czlowiek sie wscieka, ze zawsze czegos nie dopracuja... a co devovie robia?? Poluja teraz w Jove na tamtejszych oficerow :P

seventhblade:
Haha, pamiętam ten patch w WoW-ie, Naxxramas wtedy postawili a przy okazji inwazje dodali z których każda słała dla serwów więcej danych niż kilka krain, serwy czkały bo im się łącza zapchały nupom :)
Warcraftowcy narzekają bo są rozpuszczeni (ja też).
Ależ ja jestem akurat w WoW-ie, właśnie ArchiMundka za chwilę będziemy bić :)
Spadam bo mnie z rajdu wywalą jak się RL skapnie że afkuję  ::)

MKoll:
Gdyby nie to, że od czasu Trinity WoW mnie graficznie obrzydza :( to też bym skoczył pograć z nudów..

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej