Eve Online > Patche i dodatki

Patch Notes: Boost Patch

<< < (10/15) > >>

seventhblade:
Patch jak patch ale porównując z WoW-em w którego też gram to kpina. Tam patch miesiąc wcześniej trafia na test serwery i jest szlifowany do bólu. Po tym jak już są pewni że bugi wychwycone przez graczy są wyprostowane patch wchodzi na normalne serwery a przerwa trwa od 3 w nocy do 11 rano, jak jest wielki poślizg to do 12 i wszystko działa jak należy. ostatnio jak się patchowanie przeciągnęło o 3 godziny to wszyscy gracze dostali 1 dzień przedłużenia konta w ramach rekompensaty ( a to tak licząc skromnie jakieś 250-300k euro w plecy dla Blizzarda). Co do przerw konserwacyjnych serwerów (tylko w środę) to są 3 opcje: w locie z serwami online, serw off na 5 min i offline 3am-11pm (ale to w zasadzie tylko przy patchach).
Sorki za wylewanie żali na forum ale EVE mi się bardzo spodobało i mnie szlag jasny trafia jak sie dowiaduję o patchowaniu przez x godzin z możliwością przedłużenia na bliżej nieokreślony okres.  :grr:

Kalressin:
Tak, ale ile osob naraz moze byc na serwerze WOW-a a ile bywa na Tranq? I jak duza  jest roznica w mocy i konstrukcji tych serwerow i w wielkosci baz danych?
Pozatym naprawde wyluzujcie. To jeszcze nic w porownaniu do tego co CCP udawalo sie zrobic kiedys.

suzan:
A najgorsze jest to, że spoglądam od czasu do czasu na EVE-Monitor i widzę: Server Online (18 Pilots)....  18 właśnie gra, a ja nie... :grr:

Kalressin:

--- Cytat: Suzan w Marzec 12, 2008, 21:14:41 ---A najgorsze jest to, że spoglądam od czasu do czasu na EVE-Monitor i widzę: Server Online (18 Pilots)....  18 właśnie gra, a ja nie... :grr:

--- Koniec cytatu ---
To devowie .....chilll.....  :)

suzan:
Dev, nie Dev....  ale na serwerze. A ja chciałem dzisiaj pokazać Panu Prezydentowi, że co prawda popijam piwko... ale nie oglądam "filmików", tylko rozwalam CZERWONYCH (czytaj: obcych). A tak... przyjdzie mi oglądać "filmiki"...  >:D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej