Eve Online > Patche i dodatki
Patch Notes: Boost Patch
Dormio:
--- Cytat: Albi w Marzec 12, 2008, 13:52:36 ---Kto ma fleet BSa niech postawi X!
--- Koniec cytatu ---
Poza tym to wciąż...
--- Cytuj ---"open fleet" option
--- Koniec cytatu ---
Kalressin:
--- Cytat: Yogos w Marzec 12, 2008, 13:49:16 ---Exiting Stations on a Velocity
In an effort to reduce congestion outside of busy stations, ships will now exit stations with their velocity set to max. Ships will now start off at 700 m/s and fire out of stations in a 0 � 15 % angle to end vessel entanglement.
--- Koniec cytatu ---
Czy to oznacza ze nawet bsa altomatycznie wyrzuci poza docking range stacji? :o
Edit: Albo carriera? >:D
termos:
Z mojego widzenia też nie jest istotne po jakim patchu ani kiedy server pada istotne jest że pada dużo rzadziej niż dwa lata temu. Co do nazywania patchy to gadasz bzdury jedyne o czym to świadczy to to że chłopaki od pewnego czasu bardziej starają się zadowolić swoich klientów ( nieważne jak skutecznie ;) ) i dlatego gdy wszystko, wszędzie i wszystkich laguje wypuszczają serię "need for speed" patchy czy teraz boost patch. Jest dokładnie odwrotnie bo EVE jest na tyle rozbudowaną gierkę że takich patchy wymagać będzie coraz więcej więc dużo lepiej je nazywać niż wypuszczać wszystkie te 1.01, 1,2342 1,3432 numerki. Szara masa kliencka widzi sens w nazwach nie w liczbach.
Jednym słowem to trochę wyssane z palca dywagacje
Dormio:
--- Cytat: Zakrecony Termos w Marzec 12, 2008, 14:08:14 ---Z mojego widzenia też nie jest istotne po jakim patchu ani kiedy server pada istotne jest że pada dużo rzadziej niż dwa lata temu. Co do nazywania patchy to gadasz bzdury jedyne o czym to świadczy to to że chłopaki od pewnego czasu bardziej starają się zadowolić swoich klientów ( nieważne jak skutecznie ;) ) i dlatego gdy wszystko, wszędzie i wszystkich laguje wypuszczają serię "need for speed" patchy czy teraz boost patch. Jest dokładnie odwrotnie bo EVE jest na tyle rozbudowaną gierkę że takich patchy wymagać będzie coraz więcej więc dużo lepiej je nazywać niż wypuszczać wszystkie te 1.01, 1,2342 1,3432 numerki. Szara masa kliencka widzi sens w nazwach nie w liczbach.
Jednym słowem to trochę wyssane z palca dywagacje
--- Koniec cytatu ---
Pewnie masz rację i gadam bzdury...
Na początku była Kali... potem się zrobiła Kali 1-2-3, potem się zrobiło Kali 1 i Kali 2 (i pochodne)... z Kali 2.x powstało Trinity. Kali 3 miało wprowadzić Faction Wars. Teraz mamy Trinity 1.1 i patch do niego nazywający się Boost Patch.
Pewnie gadam bzdury... a o Faction Wars to pamiętają tylko najstarsi Minmatarzy.
Czy to sa wyssane dywagacje... nie wiem, palca nie ssałem jak pisałem, bo używałem go/ich do klikania w klawiaturę (wszystkich 10 - żaden nie był w buzi). A co do numeracji patchy, to zanim napiszesz o numeracji sprawdź jakie nr obecnie ma Twój klient i sprawdź jaki będzie miał po Boost Patchu.
Jakbyś napisał, że ten fix patch ma unikalną nazwę (nie przypominam sobie żadnego fix patcha który miał nadaną nazwę), bo wprowadza tak dużo zmian to byłbym skłonny uznać Twoją argumentację, a tak... a tak pewnie gadam, bzdury, ssię palce i pewnie po dupie się drapię zastanawiając co tu jeszcze napisać.
PS
NFS to nie seria patchy. Zmiany EVE wprowadzane w ramach NFSu są dodawane w kolejnych patchach. Nie było dotąd patcha, który nazywałby się Need For Speed.
Yogos:
Ależ drogi Dormio przecież jest wprowadzaony Faction Wars...
BOB vs RSF
Smashkill vs Triumvirate
etc. :D
Sytuacja zmienia się bardzo szybko na wielu frontach a mapa geopolityczna eve nigdy nie jest stabilna.
Imperia wzlatują i upadają a ty to przegapiasz ... :'(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej