Eve Online > Total Noob Questions

Total Noob Questions edycja trzecia

<< < (20/52) > >>

Borond:
moglibyście mi powiedzieć gdzie są umieszczane wyprodukowane przez nas przedmioty? albo podać poradnik jak produkować i upgrad'ować. korzystałem z turotiala ale na nie wiele mi się przydał :/ a mam juz dosyć kolejnych prób jednego q przez to zawaliłem :/

Kalressin:
Science & Industry -----> ustaw filtry ----> get jobs
Wybiez ten ktory cie interesuje i w prawym dolnym rogu kliknij deliver. Produkcja wyjdzie z fabryki do twojego items (albo do corp wh, zalezy jak ustawiles). Jesli to nie to, to nie wiem o co ci chodzi.

Borond:
trochę muszę się w tym jeszcze połapać ale to co podałeś pomogło wielkie dzięki :)

karol66:
Mam takie pytanko odnosnie dron.
Powiedzmy ze mam statek targetujacy z 90km i moduly pozwalajace na wydanie rozkazu ataku dronom ze 100km.
Podlatuje do BS'a na 90km, targetuje, atakuje zeby zlapac agro, wysylam drony i nerfed MWD. Czy moje drony beda go bily:
- az padnie on albo ja
- az wyjdzie mi z targetu (>90km)
- az wyjdzie mi z "potencjalnego"* zasiegu wydawania rozkazow dronom (>100km)

* pisze "potencjalnego" bo nie moge wydac dronom rozkazu ataku jesli nie mam celu stargetowanego a targetuje krocej niz moge je wysylac

Takie słownictwo nie jest konieczne. Czuj się ostrzeżony. X.

NeX:
  Jeżeli wydaleś rozkaz ataku dronom na namierzony cel, lub one same zaatakowały przeciwnika, który cię ostrzeliwał, to będą walczyć z tym konkretnym celem nawet wtedy gdy Ty już wyjdziesz poza zasięg kontroli dron. Po zniszczeniu celu jednak, jeżeli nie będą w zasięgu kontroli, to nie zaatakują innego celu nawet jeśli masz je ustawione w tryb agresywnej walki.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej