Eve Online > Total Noob Questions
Total Noob Questions edycja trzecia
elses:
mam pytania odnosnie inwencji:
1- gdzie zdobyc skill Reverse engineering
2 w opisie tego skila pisze:
Skill at illegally creating blueprints from items. Skill level x Item Reverse engineering chance = Chance of reverse engineering a Item into a blueprint
o co tu chodzi?.
Chciałem zrobic item T2 z orginału i wyskoczyło mi ze musze znac właśnie Reverse engineering.Jesli nie znam tego skila to moge rozpocząc inwencję z kopii oryginału . Tyle wiem. Ale niech mnie ktos upewni, ze dobrze rozumuję.
3 jaki wpływ maja dekryptory - pytam bo gdzies czytalem ,ze używanie ich to gra niewarta świeczki. Jesli nawet nie warto ich używac to ja muszę wiedziec co one dają. Muszę muszę muszę -ach ta niewiedza :)
4 co to jest ITEM BASE w okienku z invencją?.
przepraszam za brak ogonków ale klawiatura mi siada. z góry dzieki za odpowiedz
Kalressin:
1 Trzeba by byc Devem. Skill nie istnieje jak narazie.
2 Patrz punkt 1
3 Daja wieksza szanse na lepsze me , wieksza ilosc runow etc. Gdzies tu na forum jest temat z opisem dokladnych statow.
4 Do invencji mozna dorzucic named item. Podnosi on troche szanse na sukces . Im wyzszy meta lvl itemika tym lepiej.
Stablo:
j/w chce sie pozbyc noobshipa :uglystupid2: ale nie wiem gdzie kupic jakas fregate do minerowania (caldari)
i przy okazji nie zasmiecajac forum pytam sie:
gdzie mozna laserki gornicze kupic???
(totalnym noobem jestem)
pticu:
jakbys przeszedl tutorial to bys wiedzial gdzie i co kupic...
Stablo:
--- Cytat: [BUFU] Pticu w Kwietnia 15, 2008, 22:52:38 ---jakbys przeszedl tutorial to bys wiedzial gdzie i co kupic...
--- Koniec cytatu ---
a przelazlem i tak nie wiem gdzie kupic fregate...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej