Eve Online > Total Noob Questions
Total Noob Questions edycja trzecia
inred:
No pominawszy wydajnosc maszynki, to wlasnie sie zastanawialem, bo na forum eve cos bylo napisane, ze z 1-ego exe lepiej nie odpalac czy/lub sie nie da. Dzieki bardzo za odpowiedz.
Wolver:
--- Cytat: in red w Kwietnia 07, 2008, 11:13:01 ---No pominawszy wydajnosc maszynki, to wlasnie sie zastanawialem, bo na forum eve cos bylo napisane, ze z 1-ego exe lepiej nie odpalac czy/lub sie nie da. Dzieki bardzo za odpowiedz.
--- Koniec cytatu ---
Da się odpalić z 1 exe ja tak robię bez problemów. Można też dopisać linijkę w parametrach skrótu, wtedy druga instancja nie miesza w ustawieniach. Nie używam, więc nie pamiętam dokładnie, ale ktoś na pewno pomoże.
Xarthias:
Pytania dotyczące misji wydzieliłem do wątku TNQ: Misje, bo wydaje mi się, że dla wielu osób są tam cenne informacje i w ten sposób będą łatwiejsze do znalezienia.
Borond:
hej teraz moje pytanie będzie najbardziej noobowskie :P moglibyście mi powiedzieć co mam zrobić aby mieć miejsce gdzie będę mógł trzymać wszystkie swoje statki ? od razu powiem że póki co to gram samotnie :P
Xarthias:
Na dowolnej stacji.
Domków jako takich nie ma w Eve.
Można sobie co prawda postawić POSa (własną ministację), ale nie jest to ani tanie, ani nie ma sensu, żeby robił tylko za parking :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej