Eve Online > Total Noob Questions
Total Noob Questions edycja trzecia
Tuba:
--- Cytat: Skeer Ollani w Marca 09, 2008, 15:51:06 ---Radzę być ostrożny, bo to jest metoda na pvp w hisecu - koleś kradnie z puszki i czeka na reakcję okradanego (będąc oczywiście dobrze przygotowanym - jakiś antyfit, czy bs w stacji). Dużo górników traci statki, bo posłali drony na złodzieja, który "był tylko w frejce".
--- Koniec cytatu ---
Mógbyś to rozwinąć. Czyli jak ktoś mnie okradnie, to świeci się on na czerwono, ale jak ja go zaatakuje, to Condory nie wtrącają sie do walki?
sc0rp:
--- Cytat: Richie Rich w Marca 09, 2008, 21:40:03 ---Mógbyś to rozwinąć. Czyli jak ktoś mnie okradnie, to świeci się on na czerwono, ale jak ja go zaatakuje, to Condory nie wtrącają sie do walki?
--- Koniec cytatu ---
Tak, a dokladniej wszystko co Ci sie swieci na czerwono mozesz atakowac i concord nie bedzie interweniowal. Tylko pamietaj ze jak kogos zaatakujesz to on ma ci prawo oddac ;)
@X Dzieki za odpowiedzi odnosnie nanofiber
@Osoba co mowila o BM w deadspace -> wszystkei te bookmarki prowadza do pierwszego acc gate bez wzgledu na to gdzie je zrobisz albo ja robie te BMy jakos zle.
----
Zna ktos jakies guide odnosnie exploracji ukrytych beltow, hackowania i liste poziomow trudnosci komplexow z dolaczonymi klasami statkow w jakich mozna tam leciec czyscic.
Voulture:
Zle robisz z bmkami.
1. Robisz pleksa w kazdym pockecie robiac nowa bmke.
2. Konczysz misje i zamykasz ja u agenta (tego nie zrobiles).
3. Pleks i wszystkie gejty nizkaja,puchy z lootem ozstaja w pzrestrzeni.
4. BIerzesz statek do lootowania i zbierasz wiszace w pzrestzreni puchy skacac po bmkach.
sc0rp:
@Voulture dzieki
Hmm wczoraj zauwazylem ciekawa sytuacje, otoz wszystkie POSy jakie spotkalem wygladaly jak "szpikulec" z banka, a wczoraj widzialem tkai sma szpikulec bez banki czy to oznacza ze do tego POSa kazdy moze wejsc jesli tak to jak sie dostac do takiego posa? Generalnie pytanie jak "wejsc" do POSa
Kalressin:
Gdzie???? ;) ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej