Eve Online > Total Noob Questions
Total Noob Questions edycja trzecia
Ostry:
Witam
To jest norma, że miejsc w reserchach ogólnodostępnych nie ma? W Citadel wszystko zajęte z terminami że proszę siadać, w Lonetrek to samo. Może są regiony w których są wolne sloty, np Amarskie, tam chyba najmniej ludzi jest?
Ellaine:
Są dużo mniej zaludnione regiony, głównie Amarrskie. Tyle że nie tylko Ty wpadłeś na to żeby polecieć tam robić badania. Trochę luźniej jest w lowsecu.
Ale akurat Ty nie powinienneś mieć problemu, bo z tego co pamiętam z mojej tam bytności, Unseen Company ma parę POSów badawczych, pogadaj po prostu z ludźmi w swoim sojuszu.
Tuba:
Jak dziala missle typu defender? Mam zamocowane dwie wyrzutnie, w nich defendery ale jak wali do mnie jeden legionare ciezkimi misslami, to nijak nie widze poprawy...
Dormio:
A uruchamiasz tak jak normalne ?
Odpalać niestety trzeba ręcznie.
Salondo:
Witam.
Jjestem nowy w EVE , Wowa mam w jednym paluszku ale chciałbym znać odpowiedźi na kilka z moich pytań więc nie marnujmy czasu tylko jedziemy:
1. Czy w moim statku moge zainstalować więcej gniazd na działa ? I mógłbym tam np. wsadzić kolejne blastery ?
2. Do zamontowania wyrzutni rakiet potrzebuje zainstalować na statku nowy układ CPU i coś jeszcze ale musze mieć rozwiniete skille (powiedzmy electronics). Jak moge je rozwinąć ?
3. Słyszałem od kolegi że można zarabiać w EVE prawdziwe dolary. Czy to możliwe ?
Narazie tyle ale mam jeszcze takie małe prywatne uwagi. Nie uważacie że misję są troche takie nudnawe ? Wiekszość polega na tym że trzeba wziać rzecz z jednej stacji i przetransportować na drugą.
Pytania dla Was może są żałosne więc prosze o wyrozumiałość.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej