Eve Online > Total Noob Questions
Total Noob Questions edycja trzecia
Amaneth:
1 - co do standingu to szczerze mowiac nie wiem, nie robie misji i sie tym nie interesuje. Standing ma wplyw na ilosc lp i kasy, takze im wiecej go masz tym lepiej, ale to juz zapewne wiesz :2funny:
2 - Jesli chodzi o solo albo "duo" pvp.. to zalezy z kim walczysz :) Jak ubijasz indyki w lowsecu to mozesz to robic hacem,reconem czy nawet cepem ;) Ogolnie Ishtar to bardzo dobry HAC z dpsem , Taranis jest dobrym cepem.. ale tylko cepem... a recony to dosc specyficzne statki, co do gallentyjskich to sie nie wypowiem :) po jakies wieksze info musisz poczekac na jakiegos mastah pr0 pvp'era :P Jak chesz miec sniper bsa to mozna zrobic bs na V.. otherwise do takiego pvp solo to sie lepiej sprawdza mniejsze statki na IV/V z pelnym fitem t2... bo Bsem zlapiesz tylko idiote lub osobe ktora jest afk :P
3 - Imo to trash itemy, pozostalosci z "dawnych" czasow w eve.
Vivin:
hej
czy jest jakiś program dzięki któremu będę mógł exportować wszystkie ceny z market quickbar za jednym kliknięciem ?
denerwuje mnie cały czas klikanie export to file export to file -.- :grr:
ivil:
--- Cytat: Vivin w Maja 22, 2008, 13:19:59 ---hej
czy jest jakiś program dzięki któremu będę mógł exportować wszystkie ceny z market quickbar za jednym kliknięciem ?
denerwuje mnie cały czas klikanie export to file export to file -.- :grr:
--- Koniec cytatu ---
nie ma i nie bedzie, CCP nie chce aby eve to bylo 'push butan, recieve isk' wystarczy ze masz program do analizy sklikanych logow [;
Mutant:
Czesc
Czy pomaganie ludziom (nieznajomym z innych korporacji) w misjach jest w pelni bezpieczne? Czy jest szansa, ze taka zyczliwosc zakonczy sie strata statku?
Xarthias:
--- Cytat: Mutant w Maja 25, 2008, 16:56:47 ---Czesc
Czy pomaganie ludziom (nieznajomym z innych korporacji) w misjach jest w pelni bezpieczne? Czy jest szansa, ze taka zyczliwosc zakonczy sie strata statku?
--- Koniec cytatu ---
Jest taka możliwość: http://eve-centrala.pl/index.php?option=com_smf&Itemid=2&topic=5245.msg68421#msg68421
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej