Eve Online > Total Noob Questions

Total Noob Questions edycja trzecia

<< < (28/52) > >>

Ostry:
Witam
Przeszukałem opcją "szukaj" forum i nie znalazłem nic o odzyskiwaniu złomu. Wiem jakie skille są do tego potrzebne, ale ma pytanie: czy złom z wraków można odzyskiwać w highsecach? Czy z każdego wraku można odzyskać złom? I czy oprócz skili wymagane są jakieś equipmenty na moim shipie?

Goomich:

--- Cytat: Ostry w Maja 13, 2008, 12:21:18 ---Przeszukałem opcją "szukaj" forum i nie znalazłem nic o odzyskiwaniu złomu. Wiem jakie skille są do tego potrzebne,

--- Koniec cytatu ---

Salvaging

--- Cytat: Ostry w Maja 13, 2008, 12:21:18 --- ale ma pytanie: czy złom z wraków można odzyskiwać w highsecach? Czy z każdego wraku można odzyskać złom? I czy oprócz skili wymagane są jakieś equipmenty na moim shipie?

--- Koniec cytatu ---

Salvager.

Kombat:

--- Cytat: Ostry w Maja 13, 2008, 12:21:18 ---Witam
Przeszukałem opcją "szukaj" forum i nie znalazłem nic o odzyskiwaniu złomu. Wiem jakie skille są do tego potrzebne, ale ma pytanie: czy złom z wraków można odzyskiwać w highsecach? Czy z każdego wraku można odzyskać złom? I czy oprócz skili wymagane są jakieś equipmenty na moim shipie?

--- Koniec cytatu ---
Odzyskiwać możesz z każdych wraków, nie ma znaczenia czy to empire, lowsec czy 0.0. Potrzebny Ci modół salvager na statku i skill salvaging. Możesz salvagować zarówno wraki po NPCach jak i po statach graczy.

Ostry:
Dzieki  :), znalazłem ten moduł na eve online items data base. Nie mogę się tam doczytać na jaki to slot wchodzi? Przy okazji mam jeszcze jedno pytanie. Załóżmy że mam Merlina zfitowanego wg "garażowni" na PvE - czyli wszystkie sloty zajęte. Czy mogę będąc nie na stacji założyć Salvager'a na zajety slot (zakłądając oczywiście że wymaga on slotu), czy muszę wrócić na stacje, zmienić ustawienia shipa i wrócić żeby zebrać złom?

Goomich:

--- Cytat: Ostry w Maja 13, 2008, 12:59:41 ---Dzieki  :), znalazłem ten moduł na eve online items data base. Nie mogę się tam doczytać na jaki to slot wchodzi? Przy okazji mam jeszcze jedno pytanie. Załóżmy że mam Merlina zfitowanego wg "garażowni" na PvE - czyli wszystkie sloty zajęte. Czy mogę będąc nie na stacji założyć Salvager'a na zajety slot (zakłądając oczywiście że wymaga on slotu), czy muszę wrócić na stacje, zmienić ustawienia shipa i wrócić żeby zebrać złom?

--- Koniec cytatu ---

W skrócie: tak.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej