Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
wielka wojna
Vermian:
Albi, dluzej grasz, wiesz wiecej, ja pamietam pozny rok 2007 gdzie propaganda sukcesu wogole nie pasowala do traconych terenow, zarzynanych sojusznikow i straconego tytana MC ;) . Teraz propagande terroru wyraznie stosuje RA i sojusznicy. Ciagle widmo floty capitali i tytanow ktore nigdy nie wiadomo gdzie udeza. Mozna do tego dodac dwa spore sojusze ubite w ciagu jednego miesiaca. Mam na mysli DMC i KOS. Niby z KOS cos zostalo, ale po informacji ze AAA na nich idzie, KOS stopnial w liczebnosci z kilku tysiecy do kilkuset i w sumie nie jest juz jakakolwiek sila w 0.0 .
Ellaine:
Pamiętam jak w 2006 roku ludziom na opach przeciw BoBowi tłumaczono że wbrew pozorom i legendom, zestrzelenie ich statków jest możliwe :)
O co chodzi z KOS, oni przecież byli kolegami RA i TCF? AAA ich pojechało? Za co?
KOS był częścią Shockwave, czyli koalicji stworzonej przez LV przeciw RA. Po miesiącach wojny stracił na rzecz RA Wicked Creek a że LV potraktowało KOS nieładnie, KOS przyjęło ofertę RA i zmieniło strony a potem szwendało się po galaktyce. Ale w sumie nigdy nie było to szczególnie skuteczny sojusz.
Yogos:
Albi głupoty gadasz :D
Jakie kilejki do bycia petem BoBa ??
Jakie testy ??
I jeśli mówimy o PR to o ile dobrze pamiętam jak się rozpoczęła wojna to od "It's time" Sir Mola BoB miał gaga i nie pisał wogóle na eve-o a w tym czasie koalicja i goonsi klepali temat za tematem.
I wydawali filmiki w rodzaju D2 - BoB father zło a ASCN mather nieudacznik a my i tak ich pojedziemy.
Jak się skończyło można śledzić na KB.
I to KB jest najlepszym PR. Gadać można dużo i nic z tego nie wyniknie. A KB to cyfry z którymi się trudno polemizuje.
termos:
Vermian, bzdury gadasz. Tak się składa że latałem w "petwagonie" BoBa w ISS które przytaczasz, sprawa RISE też mi jest z różnych powodów bliska i po prostu mało wiesz. Co to znaczy " poniżające warunki na jakich żyją pety w 0.0" czlowieku to jest gra, gdyby te warunki były poniżające nikt nie zaakceptował by ich i stał by się petem gooonsów ( nie nakręcaj się bo puszczasz wodze fantazji zarówno pisząc o tym o czym nie masz pojęcia jak i snując jakieś przypuszczenia ). Nie to żebym starał się rozkręcić flejma ale bredzisz.
Co do BPO to było to zaledwie dwie sztuki BPO na ammo t2 jeśli potrafisz na tym BPO zarobic ogromną kasę to ci je kupię a ty będziesz mi zarabiał. BoB prawdziwą kasę zrobił na tym czego wy nie macie i mieć nie bedziecie ( no może poza RA ) na bardzo dobrej organizacji samego ally. Jak i genialnemu sposobowi zarabiania kasy. Rozejrzyj się wokół siebie zarobić mozna nie tylko latając jak głupi po paskach czy kradnąc BPO
Albi delikatnie mówiąc ponosi cię fantazja ( ah, ta literacka dusza :D )
Ellaine:
--- Cytat: Yogos w Luty 08, 2008, 17:00:44 ---Albi głupoty gadasz :D
Jakie kilejki do bycia petem BoBa ??
Jakie testy ??
I jeśli mówimy o PR to o ile dobrze pamiętam jak się rozpoczęła wojna to od "It's time" Sir Mola BoB miał gaga i nie pisał wogóle na eve-o a w tym czasie koalicja i goonsi klepali temat za tematem.
--- Koniec cytatu ---
Mowisz o ostatnich paru miesiacach, gora roku, a ja mowie o ogolnej historii propagandy BoBa i jej efektach w czasach kiedy potega tego sojuszu byla budowana a nie marnowana. Kiedy BoB zamknal megafonik propagandowy BoBa na pare miesiecy to juz wszyscy dawno mieli o nich wyrobione zdanie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej