Eve Online > Patche i dodatki

DevBlog: Zmiany w statkach

<< < (2/7) > >>

Loc0:
@Kaleba - tak jak mowisz, jesli jednak fitujesz z rigiem pg to odpadnie ci slot ktory normalnie zajmuje rcu kosztem spadku em resa (moj poprzedni fit byl z 1 mfs/dc/explo/eanm/mar/rcu). Za to otrzymasz mocniejszy tank z cap injectorem co  moze uczynic go jeszcze ciekawszym (zmiana bonusu z shipa). Musze wejsc na sisi i obadac.

Kalressin:
Dodatkowe dzialko na feroxie to jak golemu kapelusz......
Pozatym kto w czasach rigow montowal na deimosie rcu??? A nawet jak montowal to teraz bedzie musial zapomniec i montowac 2 rigi do pg zeby injectora pod tank zakladac.
Sorki ale imo deimos mial byc kozackim statkiem z max dpsem i slabym tankiem a po tych zmianach polowa deimosow bedzie latac na dual marach i electronach. WTF??
Do tego wszystkiego bedziemy mieli zealota na nano orbitujacego poza web range i zadajacego dmg explosive z 5 dzialek. Brzmi jakby znajomo   >:D]
Coraz mniej mi sie to podoba szczeze mowiac.

LordJohny:
Nie wiem czy debil ktory wpadl na te wszystkie idiotyczne pomysly zna w ogole znaczenie slowa "balans" ale odnosze wrazenie ze ktos faktycznie chce ta gre spierdolic i tym razem to nie sa goonsi.

Eagle dostaje 5 dzialko - muninn dalej 100km optimal i tracking z dupy, wspanialy cruz do bicia sanshy i dark bloodow - epic

Zealot dostaje 5 dzialko i bonus do trackingu - za duzo oslow nie potrafilo sfitowac pilgrima do solowania ravenow to teraz przyszly czasy uber zealota. Deimos dalej nie trafia nic co jest od niego dalej niz 5km. Vaga dalej ma dmg mniejszy od thoraxa i tracking nie pozwalajacy trafic orbitujacego af'a o cepie nie mowiac w ogole.

Apoc ma bonus do optimala pg i capa - tempest to dalej jedyny turretowy tier 2 bs z 6 dzialkami, dalej ma tragiczny tracking i dalej zeby wsadzic mwd trzeba zalozyc rcu nawet przy awu na 5.

Ferox dostaje 6 dzialko - cyclone dalej pozostaje komponentem do sleipnira i claymoora oraz dalej jest najgorszym bc tier1 w eve. Zero dmg zero tanka i zero speeda, brzmi jak recepta na sukces.

Deimos +1 med -1 low - nie dosc ze bez dmg bo odpada magstab to med injector dalej nie wejdzie. Jak to byl boost to niech juz lepiej nic nie poprawiaja.

Pomijam juz wprowadzony idiotyczny nerf dampow ktory przy nerfie sensor boosterow sprawil ze nie zmienilo sie nic. Po prawdzie to mozna by to nazwac boostem ECM ktory jest teraz jedynym sensownym rozwiazaniem jesli o EW chodzi.
Nieistotny jest tez fakt ze z 14km webem hyena jest gowno warta a caldari ecm fryga jammuje 2 bsy.

LordJohny:
vaga prawie nie latam bo nudna;]

Yogos:
Jak tak w pierwszej chwili usłyszałem że będzie med więcej no to przyszło mi do głowy że może se spróbuje sfitować deimosa na med MWD,distr+2xshield extender , raile i dmg/nano mody na low.

Po zobaczeniu że bonus do capa zdjeli a dali do mar mi przeszło.

W sumie to dali tego med slota koniecznie po to żeby tam wsadzić injectora. Musi być i chuj.  :tickedoff:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej