Eve Online > Patche i dodatki

DevBlog: Amarr Boost!

<< < (2/6) > >>

Gacul:
Won mi z expo dmg na laserach,to jest cherezja :P Lepiej jak podniosna ogolny dmg laserow i zwieksza % udzial thermal wcalym dmg.

--- Cytuj ---Remove the energy turret capacitor need bonus and replace it with more damage bonuses

--- Koniec cytatu ---
Czy mam rozumiec ze mam 30 s na rozpuffanie chlopa zanim sie cap skonczy :P Ciekawe czym teraz amarzy beda snipowac :P Za kazdym statkiem bedzie lecial indor z cap boosterami  :crazy2:. Won z tym.

--- Cytuj ---Need more midslots to fit Ewar/tackling gear

--- Koniec cytatu ---
Jesli nie zdejma low slotow to ok   O0 (na geddonie i abso mozna zdiac hi i tak prawie nieuzywany).

--- Cytuj ---Increase the base damage mod of energy weapons
Reduce the cap penalty on the high damage crystals

--- Koniec cytatu ---
:)

DaBlades:
Na razie obniżają resy na EM Amora i EXP na shielda. Chcą przeciwdziałać omnitankom a raczej więcej osób będzie na nich latać. Nikt przecież nie wkopie 4 hardenerów. Moim zdaniem to dobry pomysł, i tak często się okazywało, że EM wchodzi najładniej w Amor u kolesia a teraz EM damage będzie nawet godne rozważenia na rakietach. Moim zdaniem super.
EXP kryształki raczej nie wejdą, już łatwiej wytłumaczyć pociski EM (chyba nawet są pociski do niszczenia urządzeń elektrycznych, magnez czy co one tam mają)
Ten devblog nie zmienia niestety faktu, że to dużo za mało aby amarzy byli niezłą rasą bez 20M SP. Wolałbym redukcję użycia capa przez laserki i dodanie drugiego bonusu do shipów (zamiast -10% cap usage)
Dobry kierunek ale to dopiero pierwszy krok

(od lowslotów to mi się odpitolcie wolę aby Absolution dostał 1 med. Kosztem 1 nonturret hi byłby zajebisty)

Dormio:

--- Cytat: seishin w Styczeń 31, 2008, 13:57:02 ---explisive dmg crystals???!?!?!?! 
--- Koniec cytatu ---
Cooldown i doczytaj... przedstawili listę propozycji graczy jakie brali pod uwagę. Na razie wprowadzą zrównanie (inline) resista na EM dla pancerza i EXP dla tarcz.

Popatrzą z miłością na niektóre ze statków, ale z doświadczenia wiem, że to się źle kończy  8) ;D

Yogos:
Jo boost amarrkich rakarzy ?

EXPLO DMG na latarkach ?? ROTFL.

Już teraz na vencie katsu czy jakiś inny imperialny przybłędą któremu odbija od nadmiaru złota na kadłubie gada jakieś głupoty że niby abaddon to największy wygar ma w okolicy ?
Zakładając że sie nie przechwala to co ?Taki ship mają jeszcze  boostować ??

Wogóle co to jest. Od pewnego czasu obserwuje że te shipy zaczynają być takie same.
Kiedyś wyraźnie było widać pewne różnice.

Galente mieli swoje dronki którymi zdrowo bili.
Matarzy mieli (i dalej mają) najszybsze shipy w okolicy ze zdrowym pierdolnięciem.
Caldari mieli swoje misle i kupe ew jak ktoś dobrze nad med slotami pomyślał.
A amarzy mieli mało med ale zdrowy wygar z latarek.

A teraz pomieszane gówno jedno wielkie ...
Nano sacrilage z mislami ....
Galente bez dronek za to wsadzające na statki projectile guny ....
itd...

tak tak marudze pewnie co ?

Dormio:

--- Cytat: Yogos w Styczeń 31, 2008, 14:47:47 ---tak tak marudze pewnie co ?

--- Koniec cytatu ---
Nio... to pierwszy objaw starości... dostosuj się albo przestań marudzić  ;) 8) ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej