Eve Online > NoobGarten
Jak uchronic jaja po utracie statku
Wabik:
Czy to prawda ,ze wcisniecie autopilota spowoduje ze w momencie utraty statku nasz pod wejdzie automatycznie w warp i nawet cep nas nie namierzy?
Pytam sie bo latam w rozne miejsca - taki evetroter jestem, a tu czas kupic implanty +4 (moze +5)
Herzog:
tak chyba nie do końca... ja wiem że auto się wykorzystuje jak już wiesz że ma laga bo szybciej reaguje niż paniczne wciskanie warp. nie lataj afk poporostu.
Kalressin:
Najpewniej jest tuz przed smiercia ( zanim lag capnie ) wybrac celestiala i klikac na maxa na warp to.
Ale nie czuj sie niesmiertelny z tymi impkami bo w 0.0 wystarczy banka z dictora i juz masz po jajach.
Wabik:
Czyli jak bede spamowac warp na jakis obiekt server uzna moje pierwszensto- nawet przed najszybciej lockujacym cepem? No chyba, ze jest lag albo banka - ale tego jestem swiadomy.
Kalressin:
Tak jesli zaczniesz klikac jak jeszcze statek istnieje i wiesz juz ze masz przejebane.
Lag nie ma wplywu bo twoje wariacki klikania sa kolejkowane i tuz po eksplozji pierwszy rozkaz "warp to" dostanie juz pod ( mozesz tego nie widziec i po paru sekundach "death laga" obudzic sie juz w warpujacym podzie).
Dziala na 99%. Manewru z auto nie stosowalem bo po co wymyslac cos lepszego niz to co dziala zawsze.
Podobno w duzych fleet battlach manewr z autopilotem dziala lepiej.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej