Eve Online > NoobGarten

Jak uchronic jaja po utracie statku

<< < (2/5) > >>

Tomash Kovahlsky:

--- Cytat: Kalresin w Stycznia 30, 2008, 23:49:24 ---Podobno w duzych fleet battlach manewr z autopilotem dziala lepiej.

--- Koniec cytatu ---

Tyle, ze manewr z autopilotem wymaga, zebys mial wybrany cel do skoku - i to konkretny cel, czyli Brame... a tam, czesto jak wiadomo kampy sa itp... wiec moim zdaniem, najlepiej jednak wsciekle klikac na warp to, majac wybrany dowolny inny obiekt w kosmosie, i to najlepiej taki, ze w jego kierunku widac kilka innych (zeby nie polecieli za toba od razu).

Ellaine:
Zafunduj sobie wabiku jump clony i do 0.0 lataj z lbem za 5 milionow a ten za 500 - zachowaj na imperium.

Tomash Kovahlsky:

--- Cytat: Albi w Stycznia 31, 2008, 11:29:23 ---Zafunduj sobie wabiku jump clony i do 0.0 lataj z lbem za 5 milionow a ten za 500 - zachowaj na imperium.

--- Koniec cytatu ---

Tu Albi ma absolutna racje! Ja np. robie tak, ze w 0.0 mam 2 klony - 1 z setem +4 (na okresy spokoju) i 1 bez impow wogole (jak sie jakies wojenki itp. tocza, albo jak musze po galaktyce polatac w kilka miejsc w ciagu jednego dnia - pod-express). W imperium mam klona z setem +5 (na dluzsze przerwy w grze) i pozostale klony z +4. (Set +4 w Jita mozna sobie skompletowac juz za 65M - jak sie postarac, lub za ok 80-85M od reki)

termos:
Impy +4 nie są takie drogie a zawsze możesz zminimalizować ewentualne straty kupując jedynie zestaw wymagany pod konkretną grupę skilli np. jeśli potrzebujesz/chcesz podciągnąć elektronikę wstawiasz +4 do int i mem pozostałe sloty zostawiasz puste lub wstawiasz tam +3, które sa już naprawdę bajecznie tanie. Wydaje mi sie jednak że takie podejście wymagać będzie znajomości skilli i tego czego powinieneś się uczyć w najbliższym czasie. Więc pomysł raczej nie dla młodych charów kiedy trzeba nieco więcej skakać po całym drzewku i wybierać skille niezbędnę w danej chwili

Ellaine:
Znam ludzi ktorzy potrafili stracic poda 3 razy dziennie - i to nie z czystej glupoty a w calodziennych  walkach z wrogiem stale uzywajacym nano gangow z dictorami. Przy przecietnych dochodach implanty +4 kosztuja w takim przypadku kupe szmelcu :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej